Kattohuolto Mäntyharju

Saatat miettiä, kuinka usein oman tai taloyhtiön katolle on tilattava kattohuoltoja Mäntyharjulla. Vastaus on, että ainakin katon kevät- ja syyshuollot tulee teettää vuosittain, eli katto on puhdistettava ja tarkastettava puolen vuoden välein. Huopakaton, palahuopakaton, tiilikaton ja peltikaton puhdistamiseen kannattaa yhdistää rännien puhdistus, jotta mikään ei estäisi rännejä vetämästä. Jos kattovedet päätyvät väärään paikkaan, on siitä monenlaista haittaa koko rakennuksen kunnolle. 

Mitä muuta kerrostalojen, rivitalojen, omakotitalojen ja kesämökkien katot tarvitsevat? Se riippuu katon materiaalista ja esimerkiksi ympäristöolosuhteista, mitkä vaikuttavat muun muassa siihen, miten nopeasti katon pinnoite kuluu ja tarvitaanko lumenpudotusta.

Huopakatto ja tiilikatto tarvitsevat sammaleenpoistoa varsinkin vanhetessaan, sillä vanhat katot ovat alttiita sammaloitumaan. Se ei ole hyvä asia, sillä sammal syö kattoa. Peltikatto ei sammaloidu, mutta se voi ruostua, jos sitä ei huoltomaalata. Huoltomaalaus tulee uusia 10–25 vuoden välein riippuen siitä, miten paljon pinnoite on kulunut. Saat kattohuollot laidasta laitaan meiltä myös Heinolassa, Hirvensalmella, Kouvolassa, Mikkelissä, Pertunmaalla sekä Savitaipaleella.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Mäntyharjulla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Mäntyharjulla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Mäntyharjun alueella!