Kattoremontti & Kattotyöt Loviisa

Meiltä saat parasta asiantuntemusta kattoremonteista ja muista kattotöistä Loviisassa, joten jos haluat keskustella esimerkiksi oman tai taloyhtiönne katon uusimisesta, ota yhteyttä. Kattokorjaus-palvelu on pitkän linjan ammattilainen, joka tekee niin omakotitalojen, kesämökkien, rivitalojen kuin kerrostalojenkin kattotyöt ajantasaisella ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella. Jaamme mielellämme asiantuntemustamme ja kerromme muun muassa siitä, millaisilla kattotöillä kattoremonttia voidaan lykätä – ja koska katto on pakko uusia, jotta ongelmat eivät pääsisi leviämään. Kokemusta on karttunut varsinkin huopakatoista, mutta hallitsemme mainiosti myös tiilikattotyöt, peltisepäntyöt ja muut peltikattoihin liittyvät kattotyöt.

Yksityisasiakas saa jo valmiiksi varsin kohtuullisista hinnoistamme kotitalousvähennystä, mitä haetaan verottajalta jälkikäteen. Ennen kattoikkunoiden uusimista, katon huoltoa tai vaikka lintuverkkojen asentamista voit hakea rahoitusta, mitä on tarjolla kotisivujemme kautta.

Teemme kaikenlaiset kattohuollot myös Loviisan naapurikunnissa Kouvolassa, Lapinjärvellä, Myrskylässä, Porvoossa ja Pyhtäällä. Älä jätä mitään sattuman varaan, vaan ota yhteyttä asiantuntijoihin ja pyydä tarjous avaimet käteen -pakettina tehtävistä kattotöistä! Tarjousta tullaan laskemaan paikan päälle, jotta voisimme ottaa katon huomioon kokonaisuudessaan ja viimeistä huomiota kaipaavaa yksityiskohtaa myöten.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Loviisassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Loviisassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme!