Kattohuolto Loviisa

Oman tai taloyhtiön katon huoltaminen on nyt helpompaa kuin koskaan: ota yhteyttä ja tilaa kattohuolto Loviisaan, niin hoidamme urakan siitä eteenpäin. Kaikki kesämökkien, kerrostalojen, omakotitalojen ja rivitalojenkin kattotyöt tehdään avaimet käteen -periaatteella, joten asiakkaan ei tarvitse tehdä muuta kuin ottaa yhteyttä Kattokorjaus-palveluun. Toimimme samalla periaatteella myös Kouvolassa, Lapinjärvellä, Myrskylässä, Porvoossa ja Pyhtäällä.

Kun katon pitää puhdistettuna, sammaleettomana ja hyvin maalattuna tai pinnoitettuna, sillä on edessään pisin mahdollinen käyttöikä. Kattohuoltojen teettäminen on siis myös tapa säästää rahaa. Kaiken aa ja oo on puhdistaa palahuopakatto, huopakatto, peltikatto tai tiilikatto kahdesti vuodessa – näin lika ei tartu kattoon, eikä ala aiheuttaa ruostetta tai sammaleita. Katon kevät- ja syyshuoltoon kuuluu myös räystäskourujen puhdistus.

Vanhemmiten katolle saattaa kuitenkin kasvaa sammaleita, ja silloin on aika tilata sammaleenpoisto. Viimeistään 25-vuotiaana peltikatto kaipaa huoltomaalausta, jotta ruoste ei saisi otetta katosta. Tiili- ja huopakatot suojataan ennenaikaiselta haurastumiselta pinnoittamalla ne.

Lumenpudotustakin saatetaan tarvita Loviisassa. Tilaa kattolumityötkin Kattokorjaus-palvelulta, niin turhia vahinkoja tai vaaratilanteita ei pääse syntymään.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Loviisassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Loviisassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme!