Vesikourujen puhdistus Loviisa – näin sukanvarteen jää jatkossa enemmän!

Vielä tänäkään päivänä kaikki loviisalaiset eivät tiedä, että vesikourujen puhdistuksella voi säästää sievoisia summia. Toimenpide itsessään ei maksa mansikoita, mutta ajan kanssa se saattaa poikia huomattavia säästöjä kiinteistön muissa huolto- ja korjaustöissä. Säännöllisen vesikourujen puhdistuksen ansiosta sukanvarteen voi kertyä nopeasti jopa lomamatkan verran rahaa!

Liioitella ei toki kannata. Useimmissa kohteissa Loviisassa ja lähialueilla Ruotsinpyhtäältä Pernajaan, Liljendaliin, Lapinjärvelle, Kotkaan ja Porvooseen rännien puhdistus kaksi kertaa vuodessa riittää mainiosti.

Jotta saisit vesikourujen puhdistuksesta irti parhaan mahdollisen hyödyn, kannattaa toimenpide tilata kattopalvelumme kautta. Tiimiltämme vesikourujen puhdistus onnistuu priimalla laadulla ja kilpailukykyisin kustannuksin kaikissa kohteissa Loviisan seudulla!

Tilaamalla vesikourujen puhdistustyöt meiltä, voit säästää jatkossa hulppeita summia myös kaupanpäällisenä tulevan katon yleistarkastuksen ansiosta. Jos hälytyskellomme alkavat syystä tai toisesta kilistä, raportoimme löydöksistä rehellisesti ja keskustelemme mielellämme kanssasi mahdollisista korjausliikkeistä. Jotta vioista ei ennättäisi aiheutua enää isompia ongelmia, saat halutessasi totta kai myös tarjouksen suosittelemistamme toimenpiteistä – olemmehan sentään täyden palvelun kattotalo!

Kaiken kukkuraksi työmme kelpaa tietenkin kotitalousvähennykseen. Loviisalaiselle yksityishenkilölle kotitalousvähennyksestä voi olla tuntuvaa taloudellista etua.

Pyydä ainakin tarjous, niin pääset tekemään hintavertailua. Saat meidät kiinni kätevästi sekä soittamalla että sähköisesti!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Loviisassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Loviisassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme!

Loviisalainen: rännien puhdistuksella vältät esimerkiksi nämä kuluerät

Kuten sanottu, rännien puhdistuksella voi Loviisassa säästää mukavia summia. Sellaisenaan väite kuulostaa kuitenkin tuulesta temmatulta. Siksi teimmekin pienen listauksen muutamista täsmällisistä toimenpiteistä, joissa voit säästää rännien puhdistuksen ansiosta.

Tässä, ole hyvä:

  • Ruosteen poisto sadevesijärjestelmästä – ränneissä kosteana vellova biomassa houkuttelee ruostetta.
  • Tukkeutuneiden syöksytorvien avaus – mitä enemmän vesikouruissa on lehtiä ja risuja, sen luultavammin tukoksia muodostuu.
  • Jäätyneen sadevesijärjestelmän sulatus – ränneissä lilluva veden ja kasviroskansekainen massaa saa sadevesijärjestelmän jäätymään takuulla.
  • Homeisten räystäslautojen pesu ja maalaus sekä lahojen lautojen uusiminen. Tukkoon mennessään sadevesijärjestelmä roiskii vedet räystään (ja myös julkisivun) laudoituksille, aiheuttaen hometta ja lahovaurioita.
  • Rapautuneen julkisivun korjaus. Tukossa oleva sadevesijärjestelmä voi aiheuttaa julkisivulle ylimääräistä kosteusrasitetta siinä määrin, että jopa kivinen julkisivu kärsii. Rapautumista tapahtuu, kun kiviseinä imee itseensä kosteutta ja kosteus elää lämpötilan muutosten mukana.
  • Talon perustusten kosteusvauriot. Pahimmillaan tukoksen lamauttama sadevesijärjestelmä ohjaa sadevedet suoraan sokkelin juureen.

Kiinnitä huomiota erityisesti listan viimeiseen kohtaan. Saattaa kirpaista melko paljon, jos laiminlyöt rännien puhdistustyöt ja talosi perustukset kärsivät sen seurauksena kosteusvaurion.

Loviisalainen, mitä jos laittaisitkin vesikourujen puhdistustyöt tilaukseen jo tänään? Ei vara venettä kaada!

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus voi tulla tuntuvasti kalliimmaksi kuin rännien puhdistus

Edellä kerroimme toimenpiteistä, joissa voit säästää rännien puhdistuksen ansiosta. Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus on yksi näistä toimenpiteistä.

On totta, että tukkeutuneen syöksytorven avaus ei ole kallista. Joskus vesikourujen puhdistus maksaa itse asiassa enemmän kuin tukkeutuneen syöksytorven avaus.

Tukossa oleva syöksytorvi voi kuitenkin aiheuttaa myös paljon isompia kustannuksia kuin rännien puhdistus. Kun vedet eivät kulje katolta alas niille suunniteltuja reittejä pitkin, kosteusvaurioita voi ilmaantua melkeinpä mihin vain katon ja sokkelin välille. Kaupan päälle sadevesijärjestelmäkin ajautunee purkukuntoon.

Edellä mainituista syistä Loviisassa ei kannata ottaa riskiä sadevesijärjestelmän tukkeutumisesta, vaan sijoittaa ennemmin säännöllisesti rännien puhdistukseen. Rännien puhdistuskaan ei maksa paljon, kun tilaat työt kattopalvelumme kautta.

Jos haluat tietää, mitä rännien puhdistus tarkalleen ottaen maksaa, ota yhteyttä. Laskemme hinnat kohdekohtaisesti, jotta hintalappuun ei päätyisi senttiäkään ylimääräistä.

Yleisesti ottaen hintamme ovat kuitenkin maltillisia, ja esimerkiksi kauttamme saatavilla olevaa rahoitusta tuskin tarvitset. Kattopalvelustamme saat Loviisan seudulla kaikki kattotyöt vesikourujen puhdistuksesta tukkeutuneiden syöksytorvien avaukseen, katon maalaukseen ja kattoremontteihin huomattavan kilpailukykyiseen hintaan!