Kattoremontti & Kattotyöt Liljendal

Kattokorjaus-palvelu osaa kertoa taloyhtiöille ja yksityisasiakkaille, miten kattoremonttia voidaan siirtää tuonnemmas – ja tietenkin me myös toteutamme kaikki kattoremontit ja kattotyöt Liljendalissa. Katon uusimista tarvitaan noin 40 vuoden päästä, jos kyse on huopakatosta. Pitkän linjan huopakattoammattilaisiltamme kuulet, kuinka usein katto pitää puhdistaa, pestä ja pinnoittaa, jotta se kestäisi näin kauan. Myös kattoikkunoiden uusiminen ja muut kattokorjaukset pidentävät katon elinkaarta. Osaamme kertoa myös niistä kattotöistä, joilla peltikatto tai tiilikatto saadaan kestämään mahdollisimman pitkään.

Tilaa kaikki omakotitalon, kesämökin, kerrostalon tai rivitalon kattotyöt tästä osoitteesta! Ota yhteyttä, olipa kyse lintuverkkojen asentamisesta tai vaikka katon korotuksen sisältävästä kattosaneerauksesta. Kattopeltisepiltämme saat kaikki peltisepäntyöt laidasta laitaan, eikä aito konesaumakattokaan jää asentamatta. 

Kotitalousvähennysmahdollisuus ja verkkosivujemme kautta näppärästi löytyvä rahoitus tekevät kanssamme asioimisen entistä sujuvammaksi ja kannattavammaksi. Edulliset hintamme sisältävät aina täyden palvelun paketin, eli hoidamme myös kattotöiden lopuksi tarvittavan loppusiivouksen. Liljendalin lisäksi toimimme myös Lapinjärvellä, Myrskylässä, Pernajassa ja muualla Loviisassa – odotamme yhteydenottoasi!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Liljendalissa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Liljendalissa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Liljendalin alueella!