Kattohuolto Liljendal

Jos muistat teettää katon huollot Liljendalissa säännöllisesti, ja valitset niihin asiantuntevan ammattilaisen, ehkäiset monet vauriot jo ennalta. Hyväkuntoinen, hyvännäköinen ja pitkäikäinen katto on monen tavoite – anna meidän auttaa sinua tai taloyhtiötänne se saavuttamaan! Meiltä saa kaikki omakotitalon, kesämökin, kerrostalon ja rivitalon kattohuollot Liljendalissa, Lapinjärvellä, Myrskylässä, Pernajassa ja muualla Loviisassa. Huollamme eli maalaamme, pesemme ja puhdistamme yhtä ammattitaitoisesti niin palahuopakatot, huopakatot, tiilikatot kuin peltikatotkin.

Katon kevät- ja syyshuoltoja tarvitaan joka vuosi. Silloin katto puhdistetaan ja sen kunto tarkastetaan läpikotaisin. Kattotarkastuksen perusteella osaamme suositella joitain muita, katon kuntoa tukevia ja vahvistavia kattohuoltoja. Tarvittaessa teemme tarjouksen katon korjaamisesta, jos vaikka jokin läpivienti jo vuotaa. Puolivuosittaiseen huoltoon kuuluu erottamattomalla tavalla myös rännien puhdistus.

Jos katon harjaus ei irrota kaikkia epäpuhtauksia, tarjoamme kattopesua tai sammaleenpoistoa, mikä hoidetaan erityisellä sammaleenpoistoaineella. Jos pinnoite on aika uusia, lupaamme maalata tai pinnoittaa katon heti sopivan sään tullen. Talviaikaan saat meiltä turvalliset lumenpudotukset ja jäänsulatukset – myös kerrostalojen ja keskusta-alueiden rakennusten katoille.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Liljendalissa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Liljendalissa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Liljendalin alueella!