Vesikourujen puhdistus Liljendal – oletko jo löytänyt luottofirmasi?

Oletko jo löytänyt luotettavan firman, jolta voit tilata vesikourujen puhdistustyöt Liljendalissa kerta toisensa jälkeen? Sellaisen, joka tekee ripeästi hyvää jälkeä – eikä veloita palveluistaan ökyhintaa?

Ellet, niin kannattaa tutustua katonkorjauspalveluumme. Kattopalvelumme on vakavarainen, pitkän linjan toimija, ja rännimestareidemme jäljiltä kourut suorastaan säihkyvät puhtauttaan!

Mitä hintakysymykseen tulee, rutiinilla hommat hoituvat harvinaisen kustannustehokkaasti. Näin ollen hintamme ovat erittäin kilpailukykyisiä.

Kauttamme on saatavilla myös rahoitusta, jonka avulla laskumme voi maksaa erissä. Sellaisenaan vesikourujen puhdistus on tosin niin pieni työ, että rahoitukselle harvemmin on käyttöä.

Pidä silti mielessä, että isomman urakan yhteydessä roskien poisto ränneistä tulee edullisemmaksi kuin erikseen teetettynä. Usein työ tehdäänkin osana katon syys- tai keväthuoltoa. Katonkorjauspalvelustamme saat ammattilaiset kaikkiin kuviteltavissa oleviin kattotöihin!

Myös kotitalousvähennyksen kannalta voi olla järkevää niputtaa rännien puhdistus muiden kattotöiden kanssa. Rännien puhdistus kelpaa kotitalousvähennykseen, mutta kaikkein pienimpien rakennusten kohdalla työn hinta ei välttämättä ylitä vähennyksen omavastuuosuutta.

Ota siis rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous ajankohtaisista kattotöistä! Kirsikkana kakun päällä arvioimme katon ja sadevesijärjestelmän yleiskunnon ilman erillistä lisämaksua.

Palvelemme myös Liljendalin lähialueiden (esimerkiksi Loviisan, Lapinjärven, Myrskylän, Porvoon ja Elimäen) asukkaita ja taloyhtiöitä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Liljendalissa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Liljendalissa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Liljendalin alueella!

Rännien puhdistus Liljendalissa maksaa itsensä aina takaisin

Suositeltu rännien puhdistustahti Liljendalissa on joka kuudes kuukausi. Sama nyrkkisääntö pätee Liljendalin lähialueilla.

Kun rännien puhdistus tehdään säntillisesti joka kevät ja syksy, voit säästää pitkällä aikavälillä rahat vaikkapa mönkijään. Roskien poisto ränneistä pidentää sadevesijärjestelmän elinkaarta ja varjelee samalla muita talon rakenteita tietyiltä kosteuden aiheuttamilta haittavaikutuksilta.

Jos sadevesijärjestelmä sattuu olemaan terästä (niin kuin se usein Liljendalissa on), ei esimerkiksi ruostevaurioita pääse syntymään niin todennäköisesti. Mikäli kourut jäävät puhdistamatta, ottaa ruoste uudenkin sadevesijärjestelmän nopeasti omakseen. Pian ruostunut sadevesijärjestelmä on uusittava.

Myös jään aiheuttamat vauriot pysyvät rännien säännöllisen puhdistuksen ansiosta minimissään. Kouruissa majaileva bioroska varastoi kosteutta, joten syyspuhdistuksen unohtuessa sadevesijärjestelmä vetää jäähän alta aikayksikön.

Jää voi muovata sadevesijärjestelmän talven aikana aivan uuteen uskoon. Kaato vääntyy taatusti pieleen, vesikourut voivat painua kuopalle tai ränni revetä vaikkapa kokonaan irti.

On siis perusteltua sanoa, että rännien puhdistus maksaa itsensä erinomaisesti takaisin. Laita tilaus vetämään jo tänään!

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus voi vielä pelastaa monilta murheilta ja laskuilta, jos sadevesijärjestelmä menee tukkoon

Kuten edellä totesimme, rännien puhdistus on loistava sijoitus. Muiden ikävyyksien ohella vältät toimenpiteen ansiosta myös tukokset ja tukkeutuneiden syöksy- ja alastuloputkien avauksesta koituvat kustannukset sekä tukosten aiheuttamat vauriot ja niiden korjauslaskut.

Tukokset ovat ongelmallisia, sillä ne ohjaavat katolta valuvat vedet aivan vikapaikkoihin. Näin ollen esimerkiksi räystään laudoitukset ja julkisivu voivat alkaa kärsiä homeesta ja lahovaurioista.

Jopa ulkoverhouksen kivirakenteet voivat ottaa itseensä, jos rännien syyspuhdistus jää välistä, sadevesijärjestelmä jäätyy umpeen ja sulamisvedet lirisevät katolta alas miten sattuu. Kevättalvella niin sanottu pakkasrapautuminen on kiihkeimmillään, sillä lämpötila voi sahata plussan ja miinuksen välillä monta kertaa päivässä.

Tasakatolla sadevesijärjestelmän tukokset saattavat johtaa jopa katon kosteusvaurioon. Jos kattokaivo on tukossa ja vedet eivät pääse poistumaan katolta minnekään, paljastuvat pienetkin heikentymät katon vesitiiviydessä ällistyttävän nopeasti.

Mikäli tukos pääsee kaikesta huolimatta muodostumaan, älä huoli – katonkorjauspalvelustamme saat silti osaavan avun. Rännimestarimme ovat käytettävissäsi Liljendalissa ja Liljendalin lähialueilla tammikuusta joulukuuhun!