Huopakattoremontti Lemi

Huopakattoremontti Lemi, kun kaipaat kattoa, joka kestää, käänny meidän puoleemme. Hoidamme kaikenlaiset kattoremontit luotettavasti ja tehokkaasti, joten uusi katto valmistuu aina ajallaan. Niin, että se kestää taas seuraavat myrskyt ja tuiverrukset suojaten rakenteita kosteudelta.

Huopakatto on syytä remontoida perinpohjaisesti silloin, kun kosteusvaurio on levinnyt jo niin laajalle alueelle, ettei korjauksin ja paikkauksin päästä enää mielekkääseen lopputulokseen. Katon ongelmat ovat saattaneet saada alun perin alkunsa ihan pienestäkin vuodosta, mutta ajan kuluessa ne ovat kasvaneet. Ja mikäli haluaa välttää mahdollisesti koko rakennuksen homehtumisen, lahoamisen tai jopa täysin asuinkelvottomaan kuntoon rapistumisen, kannattaa todellakin kutsu ajoissa apuun taho, jolle huopakaton remontointi on tuttua puuhaa. 

Meidän kattoremonttipalvelumme kokeneet kattoalan ammattilaisemme laittavat vaikeamminkin vaurioituneet katon kuntoon paitsi Lemissä, myös lähipaikkakunnilla. Oli kotipaikkakuntasi siis Savitaipale, Taipalsaari, Taavetti, Lappeenranta tai Joutseno, saavumme apuun katon remonttitarpeen yllättäessä. Aina vaikka johonkin Saimaan saarikohteeseen tai Turun saaristoon saakka. Toisin sanoen koko Etelä-Karjala sekä muu Suomenmaa pääsee nauttimaan meidät palvelualttiudestamme sekä laadukkaista huopakattoremonteistamme. Nyt tiedät siis kehen olla yhteydessä, kun kaipaat kestävää kattoa pääsi päälle!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Lemillä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Lemillä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Lemin alueella!

Palahuopakattoremontti Lemi – jotta ikäviltä yllätyksiltä katolla vältyttäisiin

Palahuopakattoremontti Lemi, ammattilaisen ajoissa toteuttamana auttaa sinua välttämään ikävät yllätykset. Kun kosteus on tunkeutunut vesikatteen läpi aina yläpohjaan asti, voi se homehduttaa eristevillat ja aiheuttaa puuosien lahoamista. Meidän asiakkaanamme voit kuitenkin jättää moiset päänvaivat taaksesi ja tilata omiin tarpeisiisi kustomoidun palahuopakattoremontin, jonka avulla ratkeavat monet pitkään päänvaivaa aiheuttaneet ongelmat. Me toteutamme kaikki sellaiset toimenpiteet, joita katto kaipaa kestääkseen lujana läpi itäisen Suomen kaikkien sääolosuhteiden. Meiltä saat niin uuden vesikaton kuin aluskatteenkin. Tehotiimimme hoitaa myös pohjatyöt kunnolla aina kosteiden eristevillojen uusimisesta lahovaurioiden korjauksiin. Sisäilman laatu paranee, katon alla on taas turvallisempi asustella, eikä lämmönhukkakaan aiheuta jatkossa suurta lovea lompakkoon.

Kattoalan ammattilaisina meiltä löytyvät myös erilaisten kattotuotteiden sekä läpivientien asentamiseen vaadittavat taidot. Mikäli siis haluat säästää sähkölaskussa asennuttamalla katolle palahuopakattoremontin yhteydessä sarjan aurinkopaneeleita, hoituu se meidän avustuksellamme. Uusimme tarvittaessa myös ruosteiset rännit, kiinnitämme lappeille uudet lumiesteet ja rakennamme kattoikkunan tuomaan sisätiloihin mukavasti lisää luonnonvaloa. Meidän asiakkaanamme saat jopa valita niin uusien kattotuotteiden kuin itse katteenkin värin mieltymystesi mukaan. Lemin kattojen kunnostus onkin syytä luottaa meidän osaaviin käsiimme.

Huopakaton uusiminen Lemi – jätä se ammattilaisten huoleksi

Huopakaton uusiminen Lemi, on vaativa kattotyö, joka on syytä jättää omistautuneen kattoammattilaisen vastuulle. Meidän ammattilaiset ovatkin palveluksessanne ja hoitavat homman kokonaisvaltaisena avaimet käteen -palveluna, jotta sinun ei tarvitse huolehtia mistään kattosi kunnostukseen liittyvästä. Projektin jokainen yksityiskohta ja työvaihe tulee hoidettua alusta loppuun osana huopakaton uusimisen hintaa. Emme siis laskuta laadukkaasta palvelustamme lisähintaa.

Me emme lepää, ennen kuin kotiasi tai kesämökkiäsi koristaa uusi, näyttävä huopakatto. Ja siinä vaiheessa, kun palaat sitä ihailemaan, olemme huolehtineet niin purkujätteiden poiskuljetuksesta, kohteen loppusiivouksesta kuin tilaamiesi kattotuotteiden asennuksesta.

Ammattilaisina meillä pysyy vasara keskellä kämmentä tiukemmankin paikan tulle ja tiedämme, miten huopaa kuuluu työstään. Tiimimme on kuin hyvin öljytty kone, jonka perusasetuksiin kuuluvat tarkkuus ja huopakaton remontointiin liittyvä tietotaito. Älä siis lähde itse kiipeilemään katollesi kunnostustöihin, vaan käänny Lemillä aina meidän puoleemme kaikissa kattoasioissa. 

Palahuopakaton uusiminen Lemi on paras investointi, jota tulet koskaan tekemään

Palahuopakaton uusiminen Lemi – mikäli teet tänä vuonna yhden hyvän ja harkitun isomman investoinnin, anna sen olla meidän toteuttamamme palahuopakaton uusiminen. Me nimittäin tarjoamme kaikki isompienkin huopa- ja palahuopakattojen kunnostustyöt aina kattokohtaisesti kustomoituun hintaan. Käytännössä siis koostamme tarjouksemme kattotöistä sen mukaan, minkä laajuisesta projektista on kyse. Arvioimme esimerkiksi katon kokoa, kuntoa, vaikeakulkuisuutta, erilaisten kattotuotteiden tarvetta, läpivientejä sekä muita katon yksilöllisiä ominaisuuksia, joilla on suora yhteys niin työtuntien määrään kuin materiaalienkin tarpeellisuuteen. Jos siis tarkempi summa kiinnostaa, kutsu meidät käymään paikan päälle Lemille katsomaan kunnostusta kaipaavaa kohdetta.

Jotta kukaan ei joutuisi kiristämään kukkaronsa nyörejä liikaa kyetäkseen mahdollistamaan välttämättömät kattotyöt tai jopa tyytymään asumaan vuotavan katon alla, haluamme tarjota reilun hinnoittelun lisäksi asiakkaillemme vielä muitakin. Voit nyt hakea verkkosivujemme kautta helposti rahoitusta palahuopakaton uusimista tai mitä tahansa muuta kaipaamaasi kattotyötä varten. Kaikki toteuttamamme kattotyöt ovat vieläpä kotitalousvähennyskelpoisia. Älä siis maksa ylihintaa, vaan muista meidät, kun kattosi Lemillä kaipaa päivitystä.

Annamme kyytiä myös piharakennusten kattovuodoille

Meidän palvelutarjontamme ei rajoitu pelkkien asuinrakennusten kattojen uusimiseen Lemillä. Taidamme nimittäin monenlaiset muutkin temput ja kunnostamme nekin katot, joiden alla ei asu kuin korkeintaan muutama villakoira tai saunatonttu. Siispä voit pyytää meitä apuun silloinkin, kun oireileva osapuoli on kesämökin tai omakotitalon sijaan jokin piharakennus. Autotallin vuotava kattoikkuna, pihasaunan repsottava sauma, liiterin vuotava jiiri ja grillikatoksen kulunut pinnoite ovat kaikki ongelmia, joihin meiltä löytyy tarvittavat ratkaisut. Kunhan vain muistat puuttua riittävän ajoissa kaikenlaisten kattojen vaivoihin, etkä jätä vähemmälle käytölle jääneen rakennelman kattoa vähemmälle huomiolle. 

Toteutamme kokeneina kavereina myös monenlaiset kattohuollot, vuotopaikkaukset sekä erilaiset myrskyvauriokorjaukset. Ei siis hätää, vaikka puu olisi kaatunut tuulessa lapetta vasten tai lumikinos kiskaissut kattotuotteen mukaansa alas harjalta vyöryessään. Me autamme silloinkin, kun haluat pistää koko katon uusiksi – vaihtaa vaikka täysin sen mallia harjakatosta mansardikattoon tai tasakattoon. Oli siis kattosi ongelma minkä suuruinen tahansa, Lemillä avun siihen löydät meidän kattomme alta.