Kattohuolto Lemi

Se, miten katon huolto Lemillä tehdään, riippuu paljon vesikatteen materiaalista. Omakotitalon, kesämökin, kerrostalon tai rivitalon katto voi vioittua, jos katon puhdistus tai muu huolto tehdään väärällä tavalla. Esimerkiksi painepesurin käyttö tiilikaton, huopakaton, palahuopakaton tai peltikaton puhdistamisessa kannattaa suosiolla unohtaa. Painepesuri rikkoisi katon, saaden sen ehkä jopa vuotamaan. Jos tiilikatto pestään painepesurilla, on se saman tien pinnoitettava uudelleen, koska kova vedenpaine kuluttaa suojapinnoitteen pois.

Esimerkiksi taloyhtiön katon puhdistus voidaan usein hoitaa harjaamalla katto, ja poistamalla roskat ränneistä. Jos katolla on sammaleita, teemme sammalentuhokäsittelyn. Mahdollinen kattopesu – tätä tarvitaan lähinnä katon maalaamisen tai pinnoittamisen yhteydessä – suoritetaan tavallisella letkupaineella ja pehmytharjoilla.

Kattokorjaus-palvelulta saatte myös pitkällä kokemuksella tehdyt lumenpudotukset. Jos katolla on jäätä, se poistetaan kuumalla vesihöyryllä – tätä helpompaa tapaa hoitaa jään poisto katolta ja ränneistä ei ole olemassakaan! Olipa tarvetta talvisille tai kesäisille kattohuolloille, ottakaa yhteyttä meihin – niin Lemillä, Lappeenrannassa, Luumäellä, Savitaipaleella kuin myös Taipalsaaressa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Lemillä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Lemillä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Lemin alueella!