Kattoremontti & Kattotyöt Lemi

Kattokorjaus-palvelu palvelee teitä kokemuksella ja ketterin ottein, tarvitsittepa kattoremonttia tai joitain muita kattotöitä Lemillä. Meiltä saavat palvelua kaikki kotitaloudet ja kaikenkokoiset taloyhtiöt, olipa kyse katon huollosta, korjaamisesta, varustelemisesta tai katon uusimisesta. Kattokorjaus-palvelu ja huopakatto ovat erityisen hyvä pari, mutta teemme asiantuntemuksella myös kaikki tiilikatto- ja peltikattotyöt. Kattopeltiseppämme kunnostavat tai asentavat konesaumakatot, ja tekevät kaikki muutkin peltisepäntyöt.
Onko aika uusia rivitalon kattoikkuna tai asentaa lintuverkot omakotitalon räystäille? Ehkä tarvitsemasi kattotyöt liittyvätkin kattovuodon korjaamiseen kesämökin katolla tai sammaleiden poistoon – vai onko sittenkin kerrostalon kattoremontin paikka? Ota yhteyttä Kattokorjaus-palveluun, jonka nettisivuilta kattotöille löytyy myös rahoitus. Yksityisasiakkaat saavat kattotöistä myös kotitalousvähennystä, joten kustannuksetkin pysyvät kurissa.

Lemin lisäksi tarjoamme kattavaa kattopalvelua myös Lappeenrannassa, Luumäellä, Savitaipaleella sekä Taipalsaaressa. Kattavuus tarkoittaa paitsi sitä, että teemme kaikki mahdolliset kattourakat, niin myös sitä, että kattourakka tehdään avaimet käteen -periaatteella. Hintaan kuuluu aina niin loppusiivous kuin myös mahdollisten purku- ja rakennusjätteiden toimittaminen jäteasemalle.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Lemillä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Lemillä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Lemin alueella!