Kattoremontti & Kattotyöt Lappi

Kattokorjaus-palvelu on nappivalinta kattoremonttiin ja kaikkiin muihinkin kattotöihin Lapissa. Me uusimme niin omakotitalojen, kesämökkien, rivitalojen kuin kerrostalojenkin katot, ja lisäksi teemme kaikki kattohuollot ja muut kattotyöt, joilla katon elinkaarta voi pidentää. Kattoremontti on edessä vain noin 50 vuoden välein, jos katto on säännöllisesti huollettu peltikatto. Tiilikatolle voi odottaa jopa 70 vuoden mittaista elinkaarta, ja huopakatto – joista meille on kertynyt massiivisesti kokemusta – kestää avullemme nelisenkymmentä vuotta.

Kattokorjaus-palvelu erottuu edukseen tarjoamalla laadukasta, ripeää ja kilpailukykyisen hintaista kattopalvelua. Niin taloyhtiön kuin yksityisasiakkaankin kattotyöt tehdään täyden palvelun pakettina, eli kattoikkunoiden uusimisen tai vaikka kattomaalauksen hintaan sisältyy muun muassa loppusiivous.  Kattoremontin yhteydessä voimme muuttaa kattoa radikaalistikin esimerkiksi muokkaamalla tasakatosta harjakaton, mutta toki voimme tehdä pienempiäkin muutoksia, esimerkiksi asentaa lintuverkot tai toteuttaa erilaisia peltisepäntöitä – ja yksityisasiakashan saa niistä kotitalousvähennystä. Rahoitustakaan ei tarvitse kauaa etsiä, sillä se löytyy verkkosivujemme kautta.

Palvelemme ympäri Lappia, eli sekä Enontekiöllä, Inarissa, Kemissä, Kemijärvellä, Keminmaalla, Kittilässä, Kolarissa, Muoniossa, Pelkosenniemellä, Pellossa, Posiolla, Ranualla, Rovaniemellä, Sallassa, Savukoskella, Simossa, Sodankylässä, Tervolassa, Torniossa, Utsjoella että Ylitorniossa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Lapissa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Lapissa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Lapin alueella!