Kattohuolto Lappi

Ei ole samantekevää, miten katon huolto Lapissa suoritetaan. Katolla ei voi liikkua miten tahansa, eikä kattoa saa puhdistaa miten tahansa. Katto voi vaurioitua, jos sen puhdistamisessa ja muissa huolloissa käytetään liian kovia otteita, tai jos vanhalla katolla kävellään varomattomasti. Erityisen tarkkana on oltava, kun tehdään taloyhtiön tai vaikkapa vapaa-ajan rakennuksen kattolumitöitä. Lumenpudotuksessa piilee monia riskejä. Lumenpudottaja tai ohikulkija voi loukkaantua, mutta kattokin saattaa vaurioitua ja alkaa vuotaa.

Tilaa kaikki omakotitalon, kesämökin, kerrostalon tai rivitalon kattohuollot meiltä, niin katto tulee parhaaseen mahdolliseen kuntoon. Toimimme kaikkialla Lapissa, eli Enontekiöllä, Inarissa, Kemissä, Kemijärvellä, Keminmaalla, Kittilässä, Kolarissa, Muoniossa, Pelkosenniemellä, Pellossa, Posiolla, Ranualla, Rovaniemellä, Sallassa, Savukoskella, Simossa, Sodankylässä, Tervolassa, Torniossa, Utsjoella sekä Ylitorniossa.

Puhdistamme tiilikaton, peltikaton, palahuopakaton ja huopakaton sopivimmalla tavalla, ja tarvittaessa pesemme sen (tai teemme sammaleenpoiston). Katon ja rännien puhdistusta tarvitaan puolivuosittain – näin niistä saadaan paras hyöty. Jos katto on aika maalata tai pinnoittaa, tai katolta pitäisi pudottaa hallitusti lunta, ota silloinkin yhteyttä Kattokorjaus-palveluun!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Lapissa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Lapissa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Lapin alueella!