Huopakattoremontti Lappi

Huopakattoremontti Lappi – älä jää toimettomaksi huopakaton ongelmien edessä, vaan kutsu meidän asiantuntevat ammattilaisemme apuun. Kattoremonttipalvelumme huippuosaajilla riittää kokemusta kaikkiin huopakatetöihin, joten vaikeammatkaan tilanteet eivät menoamme horjuta.

Lapin seutu on meille tuttua. Toiminta-alueeseemme kuuluu jokainen Lapin paikkakunta – niin Enontekiö, Inari, Kemi, Kemijärvi, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pello, Pelkosenniemi, Posio, Ranua, Rovaniemi, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Tornio, Utsjoki kuin Ylitornio. Saavumme toteuttamaan laadukkaat huopakattoremontit vaikeammankin matkan päähän. Vaikkapa saarikohteeseen, keskelle metsää tai tunturin huipulle. Kun siis vanha huopakatto kaipaa päivitystä, kilauta meille.

Mutta milloin sitten tietää, että on aika ryhtyä huopakattoremonttiin? Vuodot tai muut vaivat eivät aina ilmoittele itsestään suureen ääneen. Tilanteeseen on kuitenkin syytä reagoida viimeistään silloin, kun yläpohjan eristeet ovat kastuneet, rakenteista löytyy hometta, räystäslaudoissa on havaittavissa vuotovaurioita, sisäkattoon on syntynyt märkä läntti, tai huoneilma haisee tunkkaiselle. Mikäli kosteusongelma jätetään kuitenkin sikseen, saattaa kärsiä niin asumismukavuus kuin koko rakennuksen arvo sisäilmaongelmien, lämmönhukan ja ulkonäön rapistumisen seurauksena. Tartu siis tuumasta toimeen ja tilaa huopakattoremontti Lapissa sellaista kaipaavalle katolle meidän kattoremonttipalvelultamme!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Lapissa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Lapissa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Lapin alueella!

Palahuopakattoremontti Lappi – vuotoihin johtavat syyt ovat ratkaistavissa vankalla ammattitaidolla

Palahuopakattoremontti Lappi, oli vuodon syy mikä tahansa, meidän ammattilaisemme tietävät, miten toimia. Palahuopakatto saattaa alkaa vuotaa esimerkiksi aikanaan sattuneen asennusvirheen seurauksena. Jos katteen ylösnostot ovat jääneet tekemättä läpiviennin kohdalta tai kattoikkunan asennukseen on käytetty väärää asennussarjaa, syntyy vuoto yleensä läpiviennin kohdalle. Mutta voi vuotokohtia ilmaantua minne päin katetta tahansa. Huonosti tiivistetty jiiri tai harja ovat nekin vuotoalttiita. Reikiä voi syntyä myös ympäri kattoa kulumien tai esimerkiksi liian lyhyiden huopanaulojen käytön seurauksena – kun naulat irtoavat katteesta, jää jäljelle pelkät reiät.

Vaurioiden syntymekanismi voi olla myös paljon dramaattisempi. Esimerkiksi kova myrsky saattaa kaataa jonkun Lapin kelopuista palahuopakattoa vasten. Tai kiskoa huopapalat irti kiinnikkeineen. Ja kun myrskyvauriokorjaukset eivät riitä pelastamaan tilannetta, on parempi ryhtyä palahuopakattoremonttiin.

Mitä varhaisemmassa vaiheessa palahuopakattoremontti toteutetaan, sitä edullisempi projektistakin yleensä tulee. Jos kosteus ei ole vielä ehtinyt tunkeutua syvälle yläpohjan eristeisiin ja aluslaudoitukseen, riittää usein pelkän pintahuovan ja alushuovan eli toiselta nimeltään aluskermin tai aluskatteen vaihto. Kutsu meidät kotipaikkakunnallesi Lappiin selvittämään palahuopakattosi tilannetta ja tarpeita, niin remontti voidaan kohdistaa niihin osiin kattoa, jotka kaipaavat uusimista!

Huopakaton uusiminen Lappi, kun kaipaat kunnollista asiakaspalvelua, käänny meidän kattoremonttipalvelumme puoleen

Huopakaton uusiminen Lappi, meidän kattoremonttipalvelultamme asiantuntevaa ja laadukasta asiakaspalvelua kaikissa tilanteissa. Haluamme nimittäin varmistaa, että jokainen saa mieleisensä katon päänsä päälle. Ja että kokemus huopakaton uusimisesta on positiivinen. Tästä syystä toteutammekin kaikki huopakaton uusimisprojektit aina avaimet käteen -palveluna. Se tarkoittaa, ettei sinun tarvitse asiakkaana kuin kertoa meille toiveistasi ja mieltymyksistäsi, niin me toteutamme ne, koskivat ne sitten katon väriä tai varustelua.

Me saavumme aina projektin aluksi kotipaikkakunnallesi Lappiin tarvittavien kattotuotteiden, rakennusmateriaalien, työvälineiden sekä tietysti koko Suomen osaavimpien kattoalan ammattilaisten kera. Suojaamme pihan suojapressulla ja ryhdymme sitten hommiin. Ensin puretaan vanha huopakatto uuden tilalta ja toteutetaan tarvittavat pohjatyöt kuten kastuneiden eristevillojen vaihto kuiviin. Asennamme uuden, toivomasi värisen huopakaton vanhan tilalle ja kiinnitämme lappeille vielä tilaamasi kattotuotteet. Varmistamme läpivientien tiiveyden ja viimeistelemme työmme lopputarkastuksen yhteydessä. Kun itse huopakatto on valmis, siivoamme vielä pihan ja hävitämme purkujätteet ennen kuin poistumme paikalta. Sinun ei siis todella tarvitse vaivata päätäsi yhdelläkään huopakaton uusimiseen liittyvällä seikalla!

Palahuopakaton uusiminen Lappi ja sen yhteydessä katon varustelu vastaamaan vuodenaikojen eri haasteisiin 

Palahuopakaton uusiminen Lappi, ja kaikki siihen liittyvät lisäpalvelut meidän peltisepän, puusepän ja kirvesmiehen taidot omaavilta ammattilaisiltamme. Me emme vain päivitä vanhaa katetta uuteen, vaan toteutamme palahuopakaton uusimisen yhteydessä myös lukuisat muut toimenpiteet aina läpivientien ja kattotuotteiden asennuksesta esimerkiksi katon lisäeristykseen ja piipun pellitykseen.

Meiltä löytyy tarvittavat kattotuotteet ja läpiviennit jokaiseen Lapin vuodenaikaan. Runsaslumisiin talviin voit varustautua lumiesteillä, jotka nimensä mukaisesti estävät lunta vyörymästä räystäiltä niskaasi kontrolloimattomasti. Kevään sulamisvesiä varten voit pyytää ammattilaisiamme asentamaan uuden sadevesijärjestelmän vanhan ja ruosteisen tilalle. Mikäli haluat nauttia sisätiloissa jokaisesta Lapin kesän valonsäteestä, voit tilata meiltä vaikkapa kattoikkunan tai kattovalokuvun. Uusitulla palahupakatollasi liikkumista voidaan puolestaan helpottaa esimerkiksi kattotikkailla tai kattosilloilla. Pieneläinesteiden tarkoitus on estää pieneläimiä tunkeutumasta katon rakenteisiin. Ilmastointiventtiileillä taas parannetaan tuuletusta.

Kun siis palahuopakaton uusiminen tulee ajankohtaiseksi, pohdi samalla, millaisia kattotuotteita tai läpivientejä toivoisit uudelle katollesi. Asennushommat luontuvat näppärästi muiden töiden ohessa, etkä joudu erikseen kutsua paikalle toista tahoa niitä katteeseen kiinnittämään.

Huopakattoremontin, huopakaton saneerauksen, myrskyvauriokorjauksen tai muun kattotyön hinta

Lapista löytyy monenlaisia huopakattoja. On pienien vaellusmajojen kattoja, erämökkien kattoja, omakotitalojen kattoja, autotallien kattoja sekä vaikkapa rantasaunojen kattoja. Eikä ihmekään, onhan huopa kestävä, pitkäikäinen, ruostumaton, helppohoitoinen sekä varsin näyttäväkin katemateriaali. Oli kyse sitten pienen piharakennuksen huopakatosta tai vaikkapa kesämökin huopakatosta, meillä et maksa ennalta määriteltyjä hintoja. Meidän kattoremonttipalvelumme periaate nimittäin on laskuttaa vain tehdystä työstä ja huomioida aina kunkin katon yksilölliset ominaisuudet hintaa määritellessä. Näin ollen, mikäli tarkempi tarjous huopakattoremontista, huopakaton saneerauksesta, myrskyvauriokorjauksista tai muista kattotöistä kiinnostaa, kutsu tiimimme käymään katollasi arvioimassa sen kuntoa, kokoa, kaltevuutta, läpivientien määrää sekä muita merkityksellisiä seikkoja.

Mikäli hinta huolettaa tai budjetti on rajallinen, voit hakea niin huopakaton huoltoihin, vuotopaikkauksiin kuin isompiinkin muutoksiin joustavaa rahoitusta helposti verkkosivujemme kautta. Sekä tietysti kotitalousvähennystä kaikista toteuttamistamme toimenpiteistä.

Kun siis reilusti hinnoitellut huopakattotyöt Lapissa kiinnostavat, käänny meidän puoleemme. Toteutamme kaikenlaiset toimenpiteet niin piharakennusten kuin asuinrakennustenkin huopakatoilla, joten sinun ei tarvitse nojautua useampaan toimijaan!