Kattohuolto Kustavissa

Kattokorjaus-palvelun tekemiin kattohuoltoihin Kustavissa voi luottaa. Tunnemme kaikki erilaiset katemateriaalit, ja osaamme huoltaa niitä oikein ottein. Saamme aikaan parhaan mahdollisen lopputuloksen, emmekä tule samalla vaurioittaneeksi kattoa. Varsinkin silloin, jos omakotitalon, kesämökin tai taloyhtiön katto on huopakatto, tulee katteen arkuus ottaa huomioon kaikissa kattotöissä.

Olipa kerrostalon, rivitalon tai jonkin muun rakennuksen katto tiilikatto, huopakatto, palahuopakatto tai vaikka peltikatto, pitää se puhdistaa kahdesti vuodessa. Riippuu katosta, miten se puhdistetaan. Huopakatto on paras puhdistaa ilmapuhaltimella, muut katot voi harjata. Jos katto pitää pestä, riittää siihen vesiletku. Sitkeimmät sammalet lähtevät tiili- ja huopakatoilta sammaleentuhokäsittelyn avulla.

Toinen puolivuosittain tarvittu kattohuolto on rännien puhdistus, sillä roskakuorma estää rännejä vetämästä kunnolla. Tästä voi seurata muun muassa erilaisia kosteusvaurioita. Kattomaalaukset, katon pinnoitukset ja lumenpudotukset tilataan tarpeen mukaan. Maali tai suojapinnoite saa katon hylkimään paremmin likaa, kasvustoja ja erilaisia mekaanisia tai kemiallisia rasituksia.

Muistathan, että palvelemme myös Brändössä, Paraisilla, Naantalissa, Taivassalossa sekä Uudessakaupungissa!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Kustavissa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Kustavissa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Kustavin alueella!