Kattoremontti & Kattotyöt Kustavi

On kiinni kattofirman asiantuntemuksesta, miten kattoremontti ja muut kattotyöt Kustavissa onnistuvat. Olipa rakennuksessasi huopakatto, tiilikatto tai peltikatto, luota Kattokorjaus-palveluun – meillä piisaa asiantuntemusta kaikenlaisista kattoremonteista, katon huolloista ja muista kattotöistä. Huopakattoammattilaisia meiltä löytyy erityisen paljon, mutta ammattitaitoista palvelua tarjotaan myös muille katoille. Saat kauttamme myös peltisepäntyöt, esimerkiksi piipun pellittämisen tai konesaumakaton asennuksen.

Katon uusiminen voi mennä pieleen monessa vaiheessa. Mittaus- ja asennusvirheet ovat tyypillisiä, jos asentajalla ei ole vankkaa kokemusta. Voi esimerkiksi käydä niin, että aluskate tulee asennettua väärin päin. Kattokorjaus-palvelun kanssa tällaisista asioista ei tarvitse kantaa huolta. Kaikki tapahtuu oikeaoppisesti viimeistä yksityiskohtaa myöten! Kun vesi- ja aluskate on uusittu, voimme viimeistellä katon asentamalla lintuverkot ja lisäämällä tai uusimalla kattoikkunoita (tai muita kattovarusteita).

Ota meidät luottokumppaniksi myös taloyhtiön kattourakoihin. Teemme vankalla asiantuntemuksella kaikki omakotitalojen, kesämökkien, rivitalojen ja kerrostalojen kattotyöt niin Kustavissa kuin Brändössä, Paraisilla, Naantalissa, Taivassalossa sekä Uudessakaupungissa. Yksityisasiakas saa kattotöistä kotitalousvähennystä, ja jos jokin kattotyö pääsee yllättämään, auttaa asiaa nettisivujemme kautta haettava rahoitus.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Kustavissa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Kustavissa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Kustavin alueella!