Kattoremontti & Kattotyöt Kuhmo

Parasta ammattitaitoa kattoremonttiin ja muihin kattotöihin Kuhmossa saa Kattokorjaus-palvelun kautta. Teemme kotitalouksien ja taloyhtiöiden kattoremontit ja muut kattotyöt korkealla laadulla ja parhaalla hinnalla. Omakotitalojen ja kesämökkien kattotöistä saa vieläpä kotitalousvähennystä, ja kotisivujemme kautta kaikille kattotöille voi hakea rahoitusta.

On tärkeää tehdä kerrostalon, rivitalon ja muiden kiinteistöjen kattotyöt oikeaan aikaan. Oikea-aikaisesti tehdyt kattohuollot ja kattokorjaukset pidentävät katon ikää. Katon uusiminen kannattaa hoitaa katon ollessa vielä tiivis, sillä näin kattosaneeraukseen ei tarvitse yhdistää isoja korjauksia.

Jos tilaat meidät tarkastamaan tiilikaton, peltikaton ja huopakaton säännöllisesti, olet aina kärryillä siitä, mitä katto tarvitsee. Varsinkin huopakattojen omistajat kuulevat ammattilaisiltamme paljon käyttökelpoisia vinkkejä katon iän pidentämiseksi ja sen kunnon vahvistamiseksi.

Kun katto uusitaan, voimme tehdä samalla koko joukon muita kattotöitä peltisepäntöistä katon IV-töihin ja katon korottamisesta kattoikkunoiden uusimiseen. Voimme asentaa lintuverkot, lisätä katon alle eristeitä tai vaikka varustella katon aurinkopaneeleilla. Ota yhteyttä kattotöiden tiimoilta myös Hyrynsalmella, Lieksassa, Nurmeksessa, Ristijärvellä, Sotkamossa sekä Suomussalmella!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Kuhmossa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Kuhmossa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Kuhmon alueella!