Kattohuolto Keski-Suomi

Olipa kyseessä mikä tahansa omakotitalon, kesämökin, kerrostalon tai rivitalon katon huolto Keski-Suomessa, ota yhteyttä Kattokorjaus-palveluun. Meiltä kaikenkokoiset taloyhtiöt saavat asiantuntevaa palvelua, ja takaamme laadukkaan ja luotettavan palvelun myös kaikille yksityisasiakkaille. Katon huolloissa otetaan aina huomioon katon erityispiirteet, kuten katteen materiaali. Esimerkiksi tiilikaton, peltikaton, huopakaton ja palahuopakaton puhdistamisessa on keskinäisiä eroja. Vielä isompia eroja on luvassa, kun puhutaan niiden maalaamisesta. Peltikatot maalataan tiheimmillään kymmenen vuoden välein, kun taas bitumikatot pinnoitetaan vain kerran.

Rännien puhdistaminen sujuu samalla tavalla katemateriaalista riippumatta. Roskat kerätään pois käsin, ja sitten sadevesikourut huuhdellaan. Näin estetään tukokset ja esimerkiksi ruoste- ja korroosiovauriot.

Jos tarvitset sammaleen poistoa katolta, katon pesua tai vaikka lumenpudotusta, ota silloinkin yhteyttä. Teemme turvallisesti myös korkeiden rakennusten lumenpudotukset. Tarvittaessa poistamme jään katolta ja sadevesijärjestelmästä. Tilaa siis meiltä niin kesäiset kuin talviset kattohuollot – asuitpa sitten Hankasalmella, Joutsassa, Jyväskylässä, Jämsässä, Kannonkoskella, Karstulassa, Keuruulla, Kinnulassa, Kivijärvellä, Konnevedellä, Kuhmoisissa, Kyyjärvellä, Laukaassa, Luhangalla, Multialla, Muuramessa, Petäjävedellä, Pihtiputaalla, Saarijärvellä, Toivakassa, Uuraisissa, Viitasaarella tai Äänekoskella.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Keski-Suomessa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Keski-Suomessa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Keski-Suomen alueella!