Huopakattoremontti Keski-Suomi

Huopakattoremontti Keski-Suomi, me olemme jokaisen kuluneen, ikääntyneen ja ränsistyneen katon apuna. Ja niitähän Keksi-Suomessa riittää. Hankasalmi, Joutsa, Jyväskylä, Jämsä, Kannonkoski, Karstula, Keuruu, Kinnula, Kivijärvi, Konnevesi, Kyyjärvi, Laukaa, Luhanka, Multia, Muurame, Petäjävesi, Pihtipudas, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen, Viitasaari ja Äänekoski ovat kaikki täynnä huopakattoja, joista jokainen vaatii toisinaan perinpohjaisempaa remonttia. Meidän kattoremonttipalvelumme hoitaa niistä jokaisen.

Kokeneina kattoalan ammattilaisina tiedämme, milloin huopakatto on syytä pistää remonttiin ja koska pelkillä paikkailuilla ei päästä enää mielekkäisiin tuloksiin. Kun havaitsemme räystäslaudoissa vuodon merkkejä, katteessa koko rakennuksen kosteudelle altistavia kulumia, yläpohjassa kosteutta, laudoituksissa homepilkkuja tai sisällä tunkkaisen hajun, suosittelemme kattavaa huopakattoremonttia.

Mikäli huopakattoremonttia ei toteuteta ajoissa, kärsii niin asumismukavuus, huopakaton turvallisuus kuin sen eristyskykykin. Huopakaton lahovauriot ja kosteusongelmat tapaavat myös laskea koko rakennuksen arvoa. Ongelmien kanssa ei siis kannata jäädä toimettomaksi, vaan kutsua meidän tiimimme apuun, minne päin Keski-Suomea tahansa – taajamaan ulkopuolelle, keskelle metsää tai etäiseen saarikohteeseen. Meiltä saat taatusti tarvitsemasi avun. Ja huopakatto kiittää pitkällä iällään!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Keski-Suomessa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Keski-Suomessa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Keski-Suomen alueella!

Palahuopakattoremontti Keski-Suomi – ammattilaisemme selvittävät vuodon todellisen syyn ja korjaavat sen

Palahuopakattoremontti Keski-Suomi, rautaiset ammattilaisemme eivät vain korjaa vaurioita, vaan myös selvittävät vuodon tai kosteusvaurion todellisen syyn, jotta siitä päästään takuulla eroon kerralla. Toisinaan palahuopakatot vaurioituvat esimerkiksi puun kaatuessa niitä vasten Keski-Suomessa riehuvassa myrskyssä tai tuulen repiessä huopia irti lappeilta. Ja kun tilanne on niin vakava, etteivät myrskyvauriokorjaukset sitä ratkaisisi, on parempi remontoida koko katto. Ongelmat saattavat myös saapua hiipien, esimerkiksi kulumien muodossa. Aikanaan on saattanut myös sattua asennusvirhe, jonka seuraukset näyttäytyvät nyt ikävällä tavalla. Esimerkiksi liian lyhyet huopanaulat saattavat työntyä irti katteesta. Tai tekemättä jääneiden ylösnostojen takia palahuopakatto alkaa vuotaa läpiviennin kohdalta. Ja mikäli aluskatteen eli alushuovan tai aluskermin asennus on aikanaan jäänyt, ei pintahuovan alla ole mitään, mikä estäisi kosteuden kulkua rakenteisiin.

Mikäli jo käyttöikänsä ylittäneellä katolla taas mikä tahansa viittaisi siihen, että se voisi alkaa pian vuotamaan, suosittelemme ennakoivaa remonttia. Sillä mitä varhaisemmassa vaiheessa palahuopakattoremonttiin ryhdytään, sitä parempi. Jos aluslaudoituksesta tai eristeistä ei löydetä kosteutta, riittää usein pelkkä pintahuovan ja alushuovan vaihto. Mikä tietysti säästää niin rahaa kuin aikaakin. Kutsu meidät Keski-Suomeen arvioimaan katon tilannetta ja parasta toimintatapaa!

Huopakaton uusiminen Keski-Suomi – laadukas huopakatto pääsi päälle

Huopakaton uusiminen Keski-Suomi, meiltä kunnon huopakatto vanhan tilalle. Mutta miksi valita juuri huopakatto, kun vaihtoehtoja riittää? Keski-Suomessa huopakatteen suosio katemateriaalina on suurta ja ihan syystäkin. Onhan huopa näyttävä, tyylikäs ja helposti sovitettavissa erilaisiin kohteisiin kattavan väri- sekä kuviovalikoimansa puolesta. Huopaa nähdäänkin niin moderneissa kuin klassisemmissakin kohteissa. Lisäksi huovasta saa halutessaan jopa täysin vesitiiviin tasakaton niin sanotusti hitsaamalla. Sekä tietysti erilaisia mansardikattoja, harjakattoja, satulakattoja ja pulpettikattoja. Onhan huopa elastista ja taipuu helposti erilaisten sisätaitteiden sekä kattolyhtyjen ympärille. Muita huovan hyviä ominaisuuksia ovat sen hiljaisuus, kestävyys, pitkäikäisyys, ruostumattomuus, helppohoitoisuus, turvallisuus ja edullisuus. Sateella ei kuulu ropinaa ja kiipeillessä ei tarvitse liukastella karhealla pinnalla.

Mikäli siis kaipaat laadukasta, Keski-Suomen säät kestävää ja oikein asennettua kattoa vanhan tilalle, kannattaa huopakaton uusiminen. Itse katolle ei kuitenkaan tulisi lähteä nikkaroimaan, vaikka olisikin tutustunut tarjolla olevaan opetusmateriaaliin. Huopakaton uusiminen on nimittäin tarkkuutta ja runsaasti tietotaitoa vaativaa hommaa. Huolimattomuusvirheiden riski on aina läsnä, kun joku kokemattomampi kokeilee onneaan. Jätä siis huopakaton uusiminen meidän ammattilaisillemme, niin voit olla varma laadukkaasta lopputuloksesta!

Palahuopakaton uusiminen Keski-Suomi uusia kattotuotteita ja läpivientejä myöten

Palahuopakaton uusiminen Keski-Suomi, meiltä, kun haluat enemmän kuin pelkän uuden katteen. Me nimittäin myös asennamme valmiiksi uudelle katolle erilaisia kattotuotteita ja läpivientejä, joita voit tilata helposti meidän kauttamme. Onko toiveissa siis uudet lumiesteet tai kenties ehjät rännit ruostuneiden tilalle? Vai ovatko pieneläimet aiheuttaneet päänvaivaa viime aikoina ja toivoisit ratkaisua tilanteeseen? Meidän valikoimastamme löydät niin uuden sadevesijärjestelmän, pieneläinesteet, kattotikkaat, kattosillat kuin vaikkapa aurinkopaneelitkin. Valoa voimme lisätä pimeämpiin asuintiloihin vaikkapa uudella kattoikkunalla tai kattovalokuvulla.

Tarjoamme palahuopakaton uusimisen yhteydessä katon lisävarustelun ohella myös monia lisäpalveluita. Käsistään kätevät pelti- ja puuseppämme sekä kirvesmiehemme toteuttavat niin piipun pellitykset kuin yläpohjan lisäeristyksetkin. Kerro siis meille, millaisia muutoksia toivoisit palahuopakaton uusimisen yhteydessä toteutettavan ja me luomme toimintasuunnitelman. Tai kysy, mitä me ammattilaisina suosittelisimme. Koko Keski-Suomen parhaat kattoalan asiantuntijamme ovat käytössäsi!

Huopakattoremontit myös jokaisen Keski-Suomen piharakennuksen katolle avaimet käteen -palveluna

Huopakatot eivät ole käytössä pelkästään asuinrakennusten kattoina. Keski-Suomesta löytyy myös lukuisia piharakennuksia, kuten esimerkiksi autotalleja, pihasaunoja, varastoja, grillikatoksia sekä verstaita, joita koristavat komeat huopakatot. Meidän kattoremonttipalvelumme remontoi myös erilaisten piharakennusten huopakatot huolellisesti sekä ajallaan. Ja aina avaimet käteen -palveluna – oli kyse sitten kuinka pienestä katosta tai huopakattoremontista tahansa.

Avaimet käteen -periaate tarkoittaa käytännössä sitä, ettet asiakkaanamme joudu tekemään mitään piharakennuksesi, kesämökkisi tai kotisi huopakattoremontin eteen. Me huolehdimme niin pihan suojauksesta, rakennusmateriaalien hankinnasta, henkilönostimien paikalle kuljetuksesta, purkujätteiden hävityksestä kuin loppusiivouksestakin. Riittää vain, että kutsut meidät käymään kotipaikkakunnallesi tekemään ensin katon hinta-arviota ja toimintasuunnitelmaa. Me otamme ohjat käsiimme remonttiprojektin vetämisestä.

Hinta huopakattoremontille muodostuu aina sen perusteella, minkälaista ja minkä kuntoista kattoa työstetään – kuinka suuri, kalteva sekä kulunut katto on kyseessä, paljonko siltä löytyy läpivientejä jne. Hintamme eivät kuitenkaan huitele taivaissa. Ja mikäli budjetointi huolettaa, voit tietysti aina hakea rahoitusta jokaiseen tarjoamaamme huopakattotyöhön helposti nettisivujemme kautta. Ethän unohda myöskään kotitalousvähennystä!