Kattoremontti & Kattotyöt Keski-Suomi

On monia syitä teettää katon uusiminen eli kattoremontti ja muut kattotyöt Keski-Suomessa ajoissa. Kattohuollot auttavat tiilikattoa, huopakattoa ja tiilikattoa säilymään hyvässä kunnossa vuosikymmenet. Erilaiset kattotyöt, kuten pieneläinesteiden asentaminen tai piipun pellittäminen (sekä muut peltisepäntyöt) estävät vaurioiden syntymistä jo ennalta. Erityisen hyvin osaamme palvella kaikkia huopakaton omistajia. Huopakatto kestää avullamme jopa 40 vuotta (ja tiilikatto jopa 70 vuotta). Jos kattoon kuitenkin tulee jokin reikä tai muu vika, sen pikainen korjaaminen estää kosteutta pääsemästä katon alapuolisiin osiin. Huonokuntoisen kattoikkunan uusiminen on esimerkki kattokorjauksesta, millä estetään katon vesivahinko. Kun katon uusiminen alkaa olla ajankohtaista, ei sitä kannata tarpeettomasti lykätä. Kattoremontti on edullisimmilllaan siinä vaiheessa, kun katon rakenteet eivät ole liian haurastuneita, ja katto on vielä tiivis.

Olipa kyseessä taloyhtiön (kuten rivitalon tai kerrostalon) katto, tai omakotitalon tai kesämökin katto, ota yhteyttä Kattokorjaus-palveluun. Nettisivuiltamme löydät kattotöille myös rahoituksen, ja yksityisasiakas voi jälkikäteen hakea kotitalousvähennystä. Palvelemme sekä Hankasalmella, Joutsassa, Jyväskylässä, Jämsässä, Kannonkoskella, Karstulassa, Keuruulla, Kinnulassa, Kivijärvellä, Konnevedellä, Kuhmoisissa, Kyyjärvellä, Laukaassa, Luhangalla, Multialla, Muuramessa, Petäjävedellä, Pihtiputaalla, Saarijärvellä, Toivakassa, Uuraisissa, Viitasaarella että Äänekoskella.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Keski-Suomessa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Keski-Suomessa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Keski-Suomen alueella!