Kattoremontti & Kattotyöt Keski-Pohjanmaa

Kattoremontti ja muut kattotyöt Keski-Pohjanmaalla kannattaa teettää ajoissa, sillä ehjä ja tiivis katto säilyttää koko rakennuksen arvon. Taloyhtiön tai pientalon katto on korjattava mieluummin jo ennen, kuin se vuotaa. Kattohuoltojen avulla katto sietää paremmin erilaisia rasituksia. Kattoremontti tarkoittaa vanhan ja haurastuneen katon uusimista, ja se nostaa koko kesämökin, omakotitalon, kerrostalon tai rivitalon arvoa. Uusi katto suojaa rakennusta taas 40 vuotta, jos se on huopakatto. Huopakattoammattilaisiltamme saat parhaat vinkit katon elinkaaren kasvattamiseksi. Peltikatto pitää kosteuden ulkopuolella hieman pidempään, eli noin 50 vuotta, ja tiilikatosta on iloa peräti 70 vuodeksi.

Teemme kaikki muutkin kattotyöt aina kattoikkunoiden asentamisesta ja uusimisesta erilaisiin peltisepäntöihin, kuten piipun pellittämiseen. Voimme asentaa lintuverkot, toteuttaa katon IV-työt, poistaa katolta sammalet ja lumet sekä esimerkiksi paikata kattoreiät. Kaikista kattotöistämme saa kotitalousvähennystä, ja nettisivujemme kautta pääset hakemaan kattoremontille tai pienemmälle urakalle rahoitusta. Asuitpa Halsualla, Kannuksessa, Kaustisella, Kokkolassa, Lestijärvellä, Perhossa, Toholammilla tai Vetelissä, ota yhteyttä Kattokorjaus-palveluun!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Keski-Pohjanmaalla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Keski-Pohjanmaalla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Keski-Pohjanmaan alueella!