Kattohuolto Keski-Pohjanmaa

Teemme kaikki omakotitalojen, kesämökkien, kerrostalojen ja rivitalojen kattohuollot Keski-Pohjanmaalla, joten saat palvelua meidän kauttamme kaikissa yksityisasiakkaan tai taloyhtiön katon huoltotarpeissa. Meiltä sujuu niin katon pesu, mineriittikaton pinnoitus kuin vaikkapa huopakaton lumenpudotuskin. Jää sulatetaan nykyaikaisella ja riskittömällä tavalla, eli kuumalla vesihöyryllä. Sillä lähtee niin kattojää kuin sadevesijärjestelmänkin tukkiva jää.

Kattokaivojen ja sadevesikourujen puhdistus puolen vuoden välein estää sadevesijärjestelmää jäätymästä umpeen talvella. Samalla pidennetään rännien ikää ja estetään erilaiset tukoksista aiheutuvat kosteusvauriot. Toinen puolivuosittain tarvittu katon huolto on katon puhdistus. Niin huopakatto, palahuopakatto, peltikatto kuin palahuopakattokin pitää puhdistaa puolivuosittain, jotta epäpuhtaudet eivät turhaan rasittaisi kattoa. Jos lika on jo ehtinyt aiheuttaa ruostetta tai sammaleita, tilaa ruosteenpoisto tai sammaleiden poisto katolta.

Vanhetessaan katto ruostuu ja sammaloituu puhdistamisesta huolimatta. Tätä voidaan ehkäistä tai ainakin hidastaa maalaamalla peltikatto tai pinnoittamalla huopa- tai tiilikatto. Tarjoamme parasta ammattitaitoa myös kattomaalauksissa ja kattojen suojakäsittelyssä – niin Halsualla, Kannuksessa, Kaustisilla, Kokkolassa, Lestijärvellä, Perhossa, Toholammilla kuin Vetelissäkin!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Keski-Pohjanmaalla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Keski-Pohjanmaalla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Keski-Pohjanmaan alueella!