Kattohuolto Kerava

Kaikki katon huollot Keravalla ovat tarpeellisia, mutta jos sinulla on peltikatto, kannattaa muistaa, että maalipinta on paras suoja ruostetta vastaan. Jos taloyhtiön tai pientalon peltikatto kaipaa maalaamista, tilaa se meiltä, niin katto pysyy hyvässä kunnossa jopa 50 vuotta.

Tiilikatot ja huopakatot kannattaa pinnoittaa, jotta ne sammaloituisivat ja rapautuisivat vähemmän. Pinnoite kuluu hitaammin, kun katto pidetään puhtaana puhdistamalla se kahdesti vuodessa. Niin peltikatot, tiilikatot kuin palahuopakatot ja huopakatotkin tarvitsevat säännöllistä puhdistamista, jotta lika ei pinty kattoon. Likainen katto kuivuu hitaammin, ja kosteus alkaa kuluttaa kattoa. Voi olla, että omakotitalon, kerrostalon, kesämökin tai rivitalon katto on huoltotoimenpiteiden laiminlyönnin takia uusittava jopa puolta normaalia aikaisemmin!

Kun puhdistutat rännit tai kattokaivot joka kevät ja syksy, vältyt monilta kosteusongelmilta. Sadevesijärjestelmä voi myös jäätyä umpeen, jos siinä on roskia. Rännien, kattokaivojen ja katon sulatus hoidetaan toimestamme kuumalla vesihöyryllä.

Teemme myös lumenpudotukset, sammaleentuhokäsittelyt, kattopesut ja muut kattohuollot – Keravan lisäksi myös Vantaalla, Tuusulassa ja Sipoossa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Keravalla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Keravalla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme!