Kattoremontti & Kattotyöt Kerava

Kattoremontti tai muut kattotyöt Keravalla kannattaa teettää aikanaan. Mitä aikaisemmassa vaiheessa katto uusitaan tai korjataan, sitä edullisemmin se onnistuu. Jos katon alle on jo ehtinyt päästä kosteutta, vaikuttaa se kattourakan hintaan ja kestoon. Kattohuollot ehkäisevät monia katto-ongelmia, jos ne toteutetaan oikeaan aikaan ja oikealla tavalla. Hyvin huollettu katto kohentaa esimerkiksi taloyhtiön imagoa melkoisesti!
Kattoremontti nostaa omakotitalon, kesämökin, kerrostalon tai rivitalon arvoa. Uusi katto on pitkään miltei huoltovapaa, ja uusittu katto kestää taas 40–70 vuotta. Huopakatto, minkä ovat asentaneet, huoltaneet ja paikanneet ensiluokkaiset huopakattoammattilaisemme, kestää 40 vuotta. Peltikatosta saa suojaa noin 50 vuodeksi, ja tiilikatto pesee muut katot jopa 70 vuoden mittaisella käyttöiällä. Kattokorjaus-palvelu on rautainen ammattilainen myös tiili- ja peltikattotöissä.

Katto voi tarvita elinkaarensa aikana monenlaisia kattotöitä, esimerkiksi pieneläinesteiden asentamista, kattoikkunoiden uusimista ja kattohuoltoa. Saat ne kaikki meiltä – Keravan ohella myös Vantaalla, Tuusulassa ja Sipoossa. Kotitalousvähennys tekee kattotöistämme, esimerkiksi peltisepäntöistä, vieläkin edullisempia. Maksupuoleen saa joustoa nettisivujemme kautta haettavalla rahoituksella.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Keravalla. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Keravalla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme!