Vesikourujen puhdistus Kauniainen – puhdistustulos, joka ei jätä mitään arvailujen varaan

Jos etsit Kauniaisten alueella toimivaa, huippuhyvää ja luotettavaa vesikourujen puhdistuspalvelua, olet tullut oikeaan osoitteeseen. Katonkorjauspalvelumme rännirykmentti häätää kouruihin pesiytyneet lehdet, risut ja neulaset kohteessa kuin kohteessa!

Vesikourujen puhdistus on Kauniaisissa tarpeen joka syksy ja kevät. Kun välivuosia ei pidetä, jaksaa sadevesijärjestelmä palvella pitkään ilman isompia kremppoja – kuten vaikkapa tukoksia ja ruosteen syömiä reikiä.

Tilaamalla vesikourujen puhdistustyöt katonkorjauspalvelustamme, saat rahoillesi mitä parasta vastinetta. Pitkän kokemuksen ansiosta lyömme laudalta monet muut yritykset ja yrittäjät.

Erotumme joukosta eduksemme myös monipuolisen palveluvalikoiman ansiosta. Meiltä voit tilata samaan lähtöön kaikki muutkin ajankohtaiset kattityöt. Normaalisti rännien puhdistus tehdään osana katon syys- tai keväthuoltoa.

Lopuksi asiantuntijamme arvioivat vielä katon ja sadevesijärjestelmän yleiskunnon täysin maksutta. Jos haistamme palaneen käryä, voimme tehdä hyvän tarjouksen suosittelemistamme jatkotoimenpiteistä.

Käänny siis meidän puoleemme, kun kaipaat osaavaa ammattiapua vesikourujen puhdistukseen Kauniaisissa! Palveluverkostomme kattaa myös Kauniaisten lähialueet Espoosta Helsinkiin, Vantaalta Keravalle ja Lohjalle asti. Yksityishenkilönä voit hakea työstämme jälkikäteen myös kotitalousvähennystä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Kauniaisissa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Kauniaisissa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme!

Rännien puhdistus Kauniaisissa ei ole kallista

Mitä rännien puhdistus Kauniaisissa maksaa? Tämän kysymyksen kuulemme hyvin usein – täysin ymmärrettävistä syistä.

Vastapallona meidän on kuitenkin esitettävä muutamia lisäkysymyksiä, jotta voisimme tehdä varmasti osuvan hinta-arvion ja kilpailukykyisen tarjouksen. Rännien puhdistushinta riippuu monista asioista.

Yksi merkittävimmistä tekijöistä on tietenkin kourujen pituus. Se vaikuttaa huomattavasti työaikaan.

Toisaalta kourujen likaisuuskin on otettava huomioon. Pääsääntöisesti on edullisempaa puhdistaa rännit kaksi kertaa vuoteen kuin vaikkapa joka toinen vuosi. Jos rännit kaipaavat puhdistusta myös ulkopuolelta, luonnollisesti sekin hieman vaikuttaa puhdistushintaan työtuntien kautta.

Myös kohteen korkeus ja sijainti ovat jossain määrin merkitseviä tekijöitä. Korkeus vaikuttaa esimerkiksi kalustotarpeisiin ja sijainti puolestaan matkakuluihin. Kauniainen on kuitenkin pieni paikkakunta, joten Kauniaisten sisällä matkakustannukset eivät juuri vaihtele.

Kaikkein edullisimmalla pääset, jos rännien puhdistus tehdään osana isompaa urakkaa – kuten vaikkapa katon kausihuoltoa. Mitä enemmän töitä katollasi teemme, sen edullisemmaksi yksittäiset askareet tulevat. Hyödynnä tarvittaessa vaikkapa kauttamme saatavilla olevaa rahoitusta ja maksa lasku osissa, jotta mitään ei jäisi hampaan koloon.

Kun haluat tietää, mitä rännien puhdistus Kauniaisissa tarkalleen ottaen maksaa, kannattaa joka tapauksessa pyytää meiltä tarjous. Palaamme pian asiaan!

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus – mitä se oikeastaan tarkoittaa?

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus on tarpeen siinä vaiheessa, jos sadevesijärjestelmä ei enää vedä. Tukoksen tunnistaa yleensä räystäältä valuvasta vesi- tai jääputouksesta. Tasakatolla myös katolle kertyvät lätäköt kielivät siitä, että sadevesijärjestelmässä on jotain mätää.

Mutta mitä tukkeutuneiden syöksy- ja alastuloputkien avaus oikeastaan tarkoittaa? Käytännössä hyvin monia erilaisia asioita, sillä proseduurin luonne riippuu täysin tukoksen tyypistä.

Väkivaltaisia voimakeinoja siihen ei kuitenkaan tarvita milloinkaan. Rännirykmenttimme laukaisee kaikenlaiset tukokset nopeasti ja sadevesijärjestelmää vahingoittamatta.

Esimerkiksi jäätukosten avaukseen käytämme kuumaa vesihöyryä. Vesihöyry soveltuu kaikille sadevesijärjestelmille, ja on hellä Kauniaisten vehreälle luonnollekin.

Kannattaa silti olla nopea, jottei tukos itsessään ennättäisi aiheuttaa haittaa sadevesijärjestelmälle tai sitä ympäröiville rakenteille. Esimerkiksi räystään ja julkisivun laudoitusten homehtuminen tai lahoaminen on hyvin todennäköistä, jos sadevesijärjestelmä saa olla tukossa pidemmän aikaa. Kivirakenteet taas voivat kärsiä pakkasrapautumisesta. Jos vedet patoutuvat katolle, voi seurauksena olla jopa kattovuotoja.

Ota siis yhteyttä – katonkorjauspalvelumme asiantuntijat ovat käytettävissäsi Kauniaisissa ja Kauniaisten lähialueilla ympäri vuoden. Tavoitat rännirykmenttimme luultavasti tänäänkin!