Kattohuolto Kauniainen

Taloyhtiön tai yksityisasiakkaan tilaamat kattohuollot Kauniaisissa liittyvät huomattavasti useammin katon puhdistamiseen kuin lumenpudotuksiin. Toki teemme lumenpudotukset niin omakotitalojen, rivitalojen, kesämökkien kuin kerrostalojenkin katoilta, jos niille on tarvetta. Katon rakenteiden säästäminen on yhtä validi peruste lumen pudottamiselle kuin pihamaan turvallisuudesta huolehtiminenkin. Teemme myös jään poiston katolta ja ränneistä, sekä jääpuikkojen poistamisen.

Tiilikatot, huopakatot, palahuopakatot ja peltikatot pitää puhdistaa kaksi kertaa vuodessa, jotta katto ei alkaisi haurastua lian ja lian kattoon sitoman kosteuden takia. Yhtä usein on syytä puhdistaa myös rännit – näin estetään muun muassa rännien umpeen jäätyminen ja jääpuikkojen syntyminen.

Jos katto kuitenkin likaantuu, tarvitaan joko kattopesua tai sammaleentuhokäsittelyä, mikä tehdään kemiallisesti. Sammaleiden poisto mekaanisesti voisi vaurioittaa kattoa. Vanha katto saadaan taas hylkimään sammaleita ja muita rasituksia, kun se pinnoitetaan. Peltikatot kuuluu maalata. Oikea huoltomaalausväli ratkaistaan tapauskohtaisesti. Kaikki nämä kattohuollot ja paljon muuta saatte meiltä paitsi Kauniaisissa, myös Espoossa, Helsingissä, Kirkkonummella, Vantaalla, Vihdissä ja esimerkiksi Nurmijärvellä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Kauniaisissa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Kauniaisissa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme!