Kattoremontti Kauniainen

On yksi hyvä tapa varmistua siitä, että kattoremontti ja muut kattotyöt Kauniaisissa onnistuvat erinomaisesti. Kun haluat tilata taloyhtiön, omakotitalon tai kesämökin katolle kattotöitä, mitkä eivät aiheuta sinulle murhetta ja stressiä, käänny Kattokorjaus-palvelun puoleen. Teemme kaikki kattotyöt kattoremontista kattoikkunoiden uusimiseen ammattitaitoisesti, kokeneesti ja kilpailukykyisellä hinnalla. Katon uusiminen onnistuu tuossa tuokiossa, vaikka kyseessä olisi isompikin kerrostalo tai rivitalon, tai vaikka omakotitalon kattoa olisi ensin korjattava. Ehkä haluat muuttaa kesämökin pulpettikaton harjakatoksi? Sekin onnistuu meiltä kätevästi, kuten myös tasakaton vaihto harjakatoksi. 
Muita kattotöitä, joita Kauniaisissa tarjoamme, ovat kattohuollot, katon korjaukset ja katon varusteluun liittyvät työt. Teemme yhtä tasokkaasti niin huopakatto-, peltikatto- kuin tiilikattotyötkin. Ota yhteyttä ja kysy lisää! Voimme esimerkiksi toteuttaa lumiesteet, muut kattoturvatuotteet tai katon sadevesijärjestelmän peltisepäntyönä. Onko aika asentaa lintuverkot, parantaa katon tuuletusratkaisuja tai rakentaa terassikatos?

Kauniaisten lisäksi toimimme myös Espoossa, Helsingissä, Kirkkonummella, Vantaalla, Vihdissä ja esimerkiksi Nurmijärvellä. Yksityisasiakkaan on hyvä muistaa, että meidän tekemistämme kattotöistä voi hakea kotitalousvähennystä. Lisäksi kannattaa tutustua nettisivujemme kautta haettavaan rahoitukseen.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Kauniaisissa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Kauniaisissa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme!