Kattohuolto Kärkölä

Kattohuolto Kärkölässä voi vaurioittaa kattoa, ja saada sen jopa vuotamaan. Varsinkin lumenpudotus on tällainen kattotyö, mikä voi johtaa kattovuotoon, jos sitä ei tehdä oikealla tavalla. Luota omakotitalon, kerrostalon, kesämökin ja rivitalon kattolumitöissä Kattokorjaus-palveluun, niin saat sen parhaalla ammattitaidolla tehtynä! Kärkölän lisäksi palvelemme Hausjärvellä, Hollolassa, Mäntsälässä ja Orimattilassa.

Teemme kaikki muutkin taloyhtiöiden ja kotitalouksien kattohuollot. Joka vuosi tulee tilata ainakin katon puhdistus, minkä yhteydessä puhdistetaan myös rännit. Tiilikatto ja peltikatto voidaan puhdistaa harjaamalla, mutta herkästi vaurioituvalla sirotepinnalla varustetut huopakatot ja palahuopakatot kannattaa mieluummin siistiä ilmapuhaltamalla.

Jos lika ei vain irtoa, auttaa kattopesu. Vanhemmatkin sammalet saa pois tiili- tai huopakatolta sammaleentuhokäsittelyn avulla. Katon pinnoitus vähentää uusien kasvustojen syntymistä, ja saa katon hylkimään paremmin myös likaa ja kosteutta.

Peltikatoilla ei yleensä kasva sammaleita, mutta ruosteesta saattaa olla paljonkin riesaa. Siksi peltikatot tulee huoltomaalata heti, kun vanha maalipinnoite osoittaa kulumisen merkkejä. Yhteensä maalauskertoja tulee yleensä pari, ja korkeintaan neljä. 

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Kärkölässä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Kärkölässä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Kärkölän alueella!