Vesikourujen puhdistus Kärkölä – kun rännit pullistelevat risuista ja lehdistä, käymme niihin kärppänä käsiksi!

Kun vesikourujen puhdistus Kärkölässä sijaitsevassa kohteessasi on ajankohtaista, ota yhteyttä kattopalveluumme. Pitkällä kokemuksella teemme työt puolestasi joutuisasti ja turvallisesti – käymme kärppänä käsiksi ränneissä pesiviin lehtiin, risuihin ja neulasiin!

Kattopalvelumme on niittänyt hyvää mainetta niin tavallisten kotitalouksien kuin taloyhtiöidenkin keskuudessa. Puhdistamme myös liike- ja maatalousrakennusten, varastohallien, koulujen tai vaikkapa kirkon vesikourut varmoin ottein. Korkeatkaan kohteet eivät laita meille luuta kurkkuun.

Otamme kuitenkin mielellämme puhdistaaksemme myös lyhyemmät kourumitat. Esimerkiksi autotalli tai -katos nauttii rännien puhdistuksesta siinä missä isommatkin kiinteistöt.

Vesikourujen säännöllinen ja ammattitaitoinen puhdistus pidentää sadevesijärjestelmän käyttöikää paremmin kuin mikään muu. Lisäksi se auttaa sadevesijärjestelmää suoriutumaan tehtävistään tehokkaasti, jolloin niin katto, julkisivu kuin sokkelikin säästyvät katolta virtaavan veden aiheuttamalta kosteusrasitteelta.

Älä siis laiminlyö rännien puhdistusta tai tartu suotta itse tuumasta toimeen, kun voit ulkoistaa työt meille niin näppärästi kaikkialla Kärkölässä ja lähialueilla (esimerkiksi Hausjärvellä, Hollolassa, Mäntsälässä ja Orimattilassa). Hintammekin ovat maltillisia, sillä vankan kokemuspohjan ansiosta työtapamme ovat erittäin kustannustehokkaita. Muista myös työmme kotitalousvähennyskelpoisuus! Samalla voimme puhdistaa katonkin. Siten sieltä ei pääse valumaan uusia roskia rännien tukkeeksi.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Kärkölässä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Kärkölässä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Kärkölän alueella!

Rännien puhdistus paljastaa muutkin huollon ja korjauksen tarpeet – meiltä saat kaikki sadevesijärjestelmän kunnossapitotyöt Kärkölässä ja lähialueilla

Rännien puhdistus pitää kärköläläisen sadevesijärjestelmän peruskuntoa yllä erittäin hyvin, ja muilla huolto- ja korjaustöillä sadevesijärjestelmän käyttöikää voidaan venyttää edelleen. Puhdistuksen jälkeen sadevesijärjestelmä onkin helppoa käydä läpi muiden kunnostustarpeiden varalta.

Esimerkiksi kourujen pohjalla rehottavat ruostekukkaset pistävät takuulla silmään. Myös vuotavat saumat, löystyneet kiinnikkeet, homeiset ja lahot otsalaudat, halkeamat, murtumat ja vääntymät paljastuvat.

Tilatessasi vesikourujen puhdistustyöt kattokorjauspalvelustamme, arvioimme sadevesijärjestelmän yleiskunnon veloituksetta. Tarvittaessa teemme mielellämme tarjouksen muistakin sadevesijärjestelmän kaipaamista toimenpiteistä.

Meiltä löytyvät asiansa osaavat ammattilaiset niin vuotavien rännien paikkaukseen, ruosteisten kourukoukkujen uusimiseen, kaadon säätämiseen kuin otsalautojen maalaukseen ja vaihtoonkin. Myös irti revenneen rännin kiinnitys takaisin paikoilleen onnistuu ilman muuta.

Kun puhdistus, muut huollot tai edes korjaus ei enää auta, voimme tehdä hyvän tarjouksen jopa sadevesijärjestelmän uusimisesta. Ensisijaisesti yritämme kuitenkin jatkaa vanhan sadevesijärjestelmän elämää huollon ja korjauksen keinoin, sillä se on edullisempaa ja kuormittaa luontoakin vähemmän.

Yhtä kaikki, kattokorjauspalvelustamme saat Kärkölässä ja lähialueilla kaikki toimenpiteet, joita sadevesijärjestelmä elämänsä aikana kaipaa! Hae tarvittaessa kauttamme saatavilla olevaa rahoitusta ja maksa lasku osissa, niin laitetaan sadevesijärjestelmä kerralla iskuunsa.

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus on harvinaista, jos rännien puhdistus tehdään ajallaan

Tukkeutuneiden syöksy- ja alastuloputkien avaus on yksi sadevesijärjestelmän kunnossapitotyö muiden joukossa. Toisin kuin rännien puhdistus, on tukkeutuneen sadevesijärjestelmän avaus kuitenkin melko harvinaista – ainakin, jos rännien puhdistusrutiineista pidetään kiinni.

Kun roskien poisto ränneistä tehdään tunnollisesti joka kevät ja syksy, todennäköisesti tukoksia ei pääse muodostumaan. Syyspuhdistuksen ansiosta jopa jäätukosten todennäköisyys pysyy minimissään.

Joskus luontoäiti kuitenkin yllättää kärköläläisen ja sadevesijärjestelmä menee tukkoon. Silloin ei auta itku markkinoilla, vaan tukkeutuneen sadevesijärjestelmän avaus on otettava työn alle.

Tukokseen kannattaa reagoida pian, jottei se ehtisi aiheuttaa muita haittoja. Jos vesi ei pääse kulkemaan katolta alas tarkoituksenmukaisia väyliä, voi esimerkiksi julkisivu alkaa homehtua, lahota tai rapautua tai vaikkapa katto vuotaa.

Kaikeksi onneksi luottofirmasi ei petä tässäkään hätätilanteessa. Kattokorjauspalvelumme asiantuntijat avaavat myös tukkeutuneet syöksy- ja alastuloputket Kärkölässä ripeästi ja hellävaroen.

Jos sadevesijärjestelmä ei ole täydessä terässään, kerro meille sen oireista ja tarpeista esimerkiksi sähköisen tarjouspyyntölomakkeemme välityksellä. Tarjouksen pyytäminen ei ole sitovaa, eikä lomakkeen täyttäminen vie kuin hetken verran aikaasi. Älä suotta ujostele – ota yhteyttä!