Kattoremontti & Kattotyöt Kärkölä

Kattoremontti ja muut kattotyöt Kärkölässä onnistuvat mainiosti myös talvella, ja mikä parasta, se voi tietää taloyhtiölle tai omakotitalon tai kesämökin omistajalle myös kustannussäästöjä. Ota yhteyttä ja kysy, voidaanko teidänkin rivitalonne, kerrostalonne tai esimerkiksi rintamamiestalonne katto uusia talvella! Tiedustele myös muista kattotöistä, joiden ei tarvitse jäädä odottamaan kevättä tai kesää. Kustannussäästöistä vielä sen verran, että yksityisasiakas voi vähentää kattotöiden töiden osuuden verotuksessaan kotitalousvähennyksenä. Jos katon korjaamiseen, kattoikkunoiden uusimiseen, kattoremonttiin tai muuhun urakkaan ei ole ehtinyt varautua, löytyy kauttamme joustava rahoitus.

Katon uusimisen yhteydessä voimme tehdä monenlaisia kattotöitä, kuten asentaa räystäiden tuuletusaukkoihin lintuverkot, varustella uuden katon aurinkopaneeleilla tai tehdä koko joukon peltisepäntöitä, kuten pellittää savupiipun. Voimme toteuttaa myös sellaisia kattotöitä, joilla koko rakennus tulee aivan eri näköiseksi – esimerkiksi vaihtaa tasakaton harjakatoksi.

Huopakattojen huollot, remontit ja korjaukset ovat meille hyvin tuttuja, mutta palvelemme asiantuntevasti myös kaikissa tiilikaton tai peltikaton kattotöissä. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää – Kärkölän lisäksi palvelemme myös Hausjärvellä, Hollolassa, Mäntsälässä ja Orimattilassa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Kärkölässä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Kärkölässä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Kärkölän alueella!