Vesikourujen puhdistus Karkkila – meiltä osaavat ammattilaiset osoitteeseen kuin osoitteeseen!

Oletko kyllästynyt etsimään hyvää vesikourujen puhdistuspalvelua Karkkilassa? Karkkila ei ole mikään miljoonakaupunki, joten luotettavaa ja kohtuuhintaista firmaa voikin olla vaikea löytää – etenkin, jos kiinteistössä sattuu oleman useampi kuin yksi kerros.

Älä kuitenkaan vaivu epätoivoon. Kattopalvelustamme saat osaavat rännimestarit mitä parhaaseen hintaan osoitteeseen kuin osoitteeseen Karkkilassa ja lähialueilla (esimerkiksi Lohjalla, Lopella, Vihdissä, Riihimäellä ja Hyvinkäällä).

Savotan päätteeksi saat ammattilaisen mielipiteen sadevesijärjestelmän yleiskunnosta. Tästä palvelusta emme veloita erikseen.

Tarpeen mukaan olemme tietenkin valmiit antamaan kilpailukykyisen tarjouksen muistakin sadevesijärjestelmälle tai katolle suosittelemistamme toimenpiteistä. Tiimistämme löytyvät kokeneet ammattilaiset niin vuotavien rännien korjaukseen kuin piipunhatun asennukseenkin.

Älä siis epäröi kääntyä puoleemme, kun vesikourujen puhdistus Karkkilassa sijaitsevassa kohteessasi on tarpeen. Pyydä tarjous jo tänään, niin et jää jonon hännille sesongin koittaessa!

Tiesitkö? Vesikourujen puhdistus on mitä mainioin tapa säästää selvää rahaa kiinteistön muissa huolto- ja korjauskuluissa. Esimerkiksi sadevesijärjestelmän ruostuminen, räystäslautojen homehtuminen ja lahoaminen ja jopa katovuodot ovat vähemmän todennäköisiä vain sen ansiosta, että roskat poistetaan ränneistä tunnollisesti joka syksy ja kevät.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Karkkilassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Karkkilassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme!

Yhdistä rännien puhdistus Karkkilassa kätevästi katon kausihuoltoon

Rännien puhdistus on erittäin hyödyllistä, mutta harvemmin sitä tehdään irrallisena toimenpiteenä. Yleensä rännien puhdistus tehdään Karkkilassakin osana katon kausihuoltoa.

Kausihuolto on joka kevät ja syksy toistettava huoltokokonaisuus. Sen päätteeksi katto sadevesijärjestelmineen on valmis vastaanottamaan seuraavien vuodenaikojen haasteet pullein purjein.

Kausihuollon ytimessä on vesikaton puhdistus. Kattokin kaipaa puhdistusta jaksaakseen palvella moitteetta kymmeniä vuosia – parhaimmillaan vuosisadan.

Katon puhdistus on kuitenkin eduksi myös sadevesijärjestelmää ajatellen. Puhtaalta katolta ei valu risuja, lehtiä tai koivunnorkkoja vasta ruopattuihin ränneihin.

Tarvittaessa kausihuollon merkeissä voidaan tehdä muitakin toimenpiteitä. Esimerkiksi keväthuollon yhteydessä kaadon eli vesikourujen kulman säätäminen on usein tarpeen, sillä kourukoukut tuppaavat vääntymään lumen ja jään painosta.

Yhdessä nipussa kaikki ajankohtaiset huollot hoituvatkin erittäin kätevästi ja aikaa säästäen – ja tietenkin edullisesti!

Listaa kaikki tarvittavat katon huolto- ja korjaustyöt surutta samaan tarjouspyyntöön. Laskun voit aina maksaa myös osissa kauttamme saatavilla olevalla rahoituksella, ja yksityishenkilönä saat työstämme kotitalousvähennystäkin.

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus on syytä tehdä mitä pikimmiten

Eräs rännien puhdistuksen kantavista ajatuksista on vältellä tukoksia ja tukkeutuneiden syöksy- ja alastuloputkien avausta. Tukosten avaus on usein huomattavasti hankalampaa kuin roskien poisto ränneistä, ja sitä paitsi tukokset ovat kaikkea muuta kuin harmittomia.

Kun sadevesijärjestelmä tukkeutuu, ei katolta valuva sade- tai sulamisvesi pääse poistumaan sille tarkoitettuja reittejä pitkin. Sen sijaan vedet saattavat virrata maahan esimerkiksi räystään ja julkisivun kautta. Kosteusrasite voi saada laudat homehtumaan ja lahoamaan.

Jopa kiviseinä voi kärsiä kosteudesta. Aluksi ilmaantuu levää, minkä jälkeen seinä alkaa rapautua. Niin sanottu pakkasrapautuminen on kiihkeimmillään kevättalvella, kun lämpötila voi sahata nollan molemmin puolin useita kertoja päivässä.

Pahimmassa tapauksessa katto ja talon perustuksetkin ottavat itseensä, jos sadevesijärjestelmä on poissa pelissä pidemmän aikaa. Tasakatolla vesi voi tulla pian jopa sisäkatosta läpi, jos vedet alkavat kertyä katolle lätäköiksi.

Huomio! Sadevesijärjestelmä voi mennä tukkoon mihin vuodenaikaan vain. Pidä sadevesijärjestelmää silmällä myös talvella, sillä silloin syöksyputket voivat jäätyä umpeen.

Älä siis aikaile, jos hoksaat tukoksen oireita. Ota kiireen vilkkaa yhteyttä ja laita tukkeutuneiden syöksy- ja alastuloputkien avaus tilaukseen! Katonkorjauspalvelumme ammattilaiset ovat käytettävissäsi Karkkilassa ja Karkkilan lähialueilla ympäri vuoden.