Kattohuolto Karkkila

Kattokorjaus-palvelulta saa kaikki kattohuollot Karkkilassa aina lumenpudotuksista kattomaalauksiin – tai katon pinnoituksiin tai suojakäsittelyihin, sillä kaikki kattoja ei maalata lainkaan. Palvelemme lämmöllä niin taloyhtiöitä kuin omakotitalojen ja kesämökkien omistajia, jotka saavat kattohuoltonsa meiltä kotitalousvähennyksen ansiosta erityisen edullisesti.

Suurin osa kattohuolloista liittyy katon puhtaanapitoon, sillä lika rasittaa omakotitalon, kerrostalon, kesämökin tai rivitalon katon kuntoa tarpeettomasti. Epäpuhtaudet ja kasvustot sitovat kattoon kosteutta, joten katto haurastuu ja ikääntyy jopa puolta nopeammin.

Katto pitää puhdistaa puolivuosittain. Tämä koskee aivan kaikkia kattoja, eli niin tiilikattoja, peltikattoja, huopakattoja, mineriittikattoja kuin palahuopakattojakin. Katon puhdistuksen yhteydessä puhdistetaan tietenkin myös kattokaivot tai sadevesikourut. Tarvittaessa tulemme poistamaan katolta jään ja liiat lumet.

Kattopesu tai kemiallinen sammaleentuhokäsittely sopivat katon perusteellisemmaksi puhdistamiseksi. Mitä useammin roskat poistetaan katolta, sitä vähemmän tarvitaan tällaisia perusteellisempia puhdistuksia. Kattomaalaus, katon pinnoitus tai katon suojakäsittely saavat katon hylkimään paremmin epäpuhtauksia ja kosteutta. Teemme myös tällaiset kattohuollot, emmekä vain Karkkilassa, vaan myös Lohjalla, Lopella, Tammelassa ja Vihdissä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Karkkilassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Karkkilassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme!