Kattoremontti Karkkila

Kattoremontti ja muut kattotyöt Karkkilassa eivät aiheuta stressiä, unettomia öitä tai ylimääräistä vaivaa, kun ne tilataan avaimet käteen -pakettina Kattokorjaus-palvelulta. Niin taloyhtiön kuin yksityisasiakkaankin kattotyöt sujuvat nopeasti, ammattitaitoisesti ja virheettömästi, kun meidän ammattilaisemme ovat asialla. Meillä on lukuisia huopakattojen ammattilaisia, mutta saat tasokasta palvelua myös tiilikatto- ja peltikattotöissä. Kattokorjaus-palvelulta saat Karkkilassa myös kaikenlaiset omakotitalojen, kerrostalojen, rivitalojen ja kesämökkien kattojen peltisepäntyöt. Olisiko aika pellittää savupiippu tai asentaa konesaumakatto?

Kattoremontin yhteydessä voidaan tehdä monia muutoksia, joilla on vaikutusta katon tiiviyteen, turvallisuuteen ja ulkonäköön. Katon muotoa on mahdollista muuttaa, ja onnistuupa meiltä katon tuuletusratkaisujenkin tehostaminen. Pieneläinesteiden asentaminen estää lintujen pääsyn katon alle. Lisäeristeet lopettavat yläkerran huoneissa tuntuvan vedon, ja pienentävät lämmityskustannuksia. Kysy lisää kattotöistä, joilla sinun kattosi saadaan aiempaa paremmaksi!

Katon uusiminen ja monet muut kattotyöt ovat yksityisasiakkaille verovähennyskelpoisia. Muista myös tutustua nettisivujemme kautta haettavaan rahoitukseen. Otapa yhteyttä ja pyydä tarjous katon vaihdosta, kattoikkunoiden uusimisesta tai vaikka jostain kattohuollosta – myös Lohjalla, Lopella, Tammelassa ja Vihdissä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Karkkilassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Karkkilassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme!