Kattoremontti & Kattotyöt Kajaani

Et tietenkään halua, että kerrostalon, rivitalon, omakotitalo tai kesämökin kattoremontti (tai muut kattotyöt) Kajaanissa kestävät koko kesää. Valitse siis Kattokorjaus-palvelu, jonka kokeneilta ammattilaisilta luonnistuvat kaikenlaiset kattotyöt – myös taloyhtiön kattoremontit. Katon uusiminen on iso kokonaisuus, minkä yhteydessä saatetaan tehdä koko liuta erilaisia kattotöitä aina kattoikkunoiden uusimisesta peltisepäntöihin ja katon IV-töistä pieneläinesteiden asentamiseen. Meillä pysyvät isonkin urakan kaikki langat tiukasti hallinnassa, ja työt etenevät reipasta tahtia.

Huopakattoremonteissa olemme erityisen lahjakkaita, niin kuin muissakin huopakattotöissä. Pientalon bitumikatto saattaa tulla uusituksi ihan vain parissa päivässä, mutta emme ikinä kiirehdi laadun tai huolellisuuden kustannuksella. Maltti on valttia, ja turhalla hosumisella saadaan aikaan yleensä vain ongelmia. Jokaisen huopakattonaulan naulaamiseen ja jokaisen läpiviennin tiivistämiseen on kiinnitettävä huomiota, muuten voi olla luvassa ongelmia. Vaikka etenemmekin kattotöissä huolellisesti, emme ikinä aikaile turhia.

Huopakattojen ohella huollamme, uusimme, korjaamme ja varustelemme taidokkaasti myös peltikatot ja tiilikatot. Ota yhteyttä ja kysy lisää – Kajaanin ohella myös Paltamossa, Pyhännällä, Siikalatvassa, Sonkajärvellä, Sotkamossa, Vaalassa ja Vieremällä.