Huopakattoremontti Kajaani

Huopakattoremontti Kajaani, toteuta avullamme uusi laadukas katto niin piharakennuksiisi kuin kotiisi tai mökillesikin. Pyydä tarjouksemme, kun tarvitset huopakattoremonttia Kajaanissa kesämökkiin tai miksipäs ei johonkin muuhunkin mökkiin tai vaikkapa omakotitaloon. Niin ikään remontoimme sekä pala- että rullahuopakatteista toteutettuja kattoja myös saunarakennuksista ja muista piharakennuksista, kuten autotalleista, autokatoksista sekä varastoista. Tasakatto, auma- ja harjakatto tai vaikkapa satulakatto sopii meille, remontoimme kaikkia mahdollisia kattomalleja.

Toteutamme kaikki huopakattoremontit Kajaanissa laadukkaana takuutyönä, kattoammattilaistemme osaamisella hoituvat niin perusremontit kuin katteiden uusimisetkin. Remontoimme myös haastavia kohteita, jyrkät katot, lahovaurioiset katot ja kaikki muutkin kohteet laitamme kuntoon ammattitaidolla.

Kainuu ja Kajaani sekä sen naapurikunnat eli Paltamo, Pyhäntä, Siikalatva, Sonkajärvi, Sotkamo, Vaala ja Vieremä ovat kaikki aluetta, jolla remontoimme kaikenlaisia huopakattoja ammattitaitoisen kattoremonttipalvelumme töinä. Voit teettää meillä huopakattoremontit kaiken kokoisissa asutuskeskuksissa, syrjäseuduilla, taajamissa sekä totta kai myös mm. saarikohteissa.

Älä epäröi vaan pyydä tarjous! Sen lisäksi on hyvä pitää mielessä myös rahoitusmahdollisuus ja kotitalousvähennys, joilla on oma osuutensa kattoremontin taloudessa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Kajaanissa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Kajaanissa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Kajaanin alueella!

Palahuopakattoremontti Kajaani – palahuopakatteiden ja -kattojen taitajat löytyvät meiltä!

Palahuopakattoremontti Kajaani, kun sinun täytyy saada palahuopakatto kuntoon niin meiltä saat seudun parhaat tekijät palahuopakattoremontin töille. Ihan ensimmäisenä kattoremonteissa asioidaan teknisen asiantuntijamme kansa, joka perehtyy katon tilanteeseen sekä omiin toiveisiisi katon uusimisesta sekä laatii tarjouksen. Jokainen palahuopakattoremontti, kuten muutkin remontit ovat kattokohtaisesti suunniteltuja kokonaisuuksia, joiden toteutusvaihe lepää eniten kattoasentajiemme harteilla. He vastaavat vanhan katon purkutöistä sekä uuden asennuksesta, joita ihan jokaisessa huopakattoremonteissa.

Toisinaan kattoremontti hyötyy merkittävästi myös kirvesmiehen vierailusta työmaalla, hän vastaa etupäässä katon puisista rakenteista, joita voimme mm. kosteus- ja lahovaurioiden vuoksi uusia. Kirvesmies voi olla paras apu myös erilaisissa katon muutostöissä, joita meillä voi huopakattoremontin yhteydessä Kajaanissa teettää. Viimeistelyvaiheessa mm. palahuopakattoremontti voi hyötyä myös kattopeltisepän työpanoksesta katon ja mahdollisen savupiipun pellitystöissä.

Kattoremonttipalvelumme muodostaa joukko kattoalan kokeneita tekijöitä, joiden käsiin voit jättää kattosi huoletta. Me kannamme vastuun kattoremontin kaikista työvaiheista sekä työvälineistä, joita kussakin kattoremontissa tarvitaan, palvelumme onkin käytännönläheisesti hyvin kattava ja sinulle vaivaton.

Huopakaton uusiminen Kajaani – uusimme kaikki katon heikkokuntoiset osat ja materiaalit

Huopakaton uusiminen Kajaani, kaikki tulee katossa kuntoon, kun tilaat kattoremontin pätevältä kattoremonttipalvelultamme. Työsuunnitelmamme sekä tarjouksemme perustuu katon todelliseen tilanteeseen, jonka lisäksi huomioimme toiveesi mm. katon muutostöistä ja kattotuotteista, ne vaikuttavat hieman kokonaisuuteen. Voit teettää halutessasi koko katon eristeremontin tai asennuttaa kattovalokupuja tai muita kattotuotteita huopakattoremontin yhteydessä Kajaanissa. Monet kattotyöt ovat hyvinkin käytännöllistä mutta myös kustannustehokasta hoitaa nimenomaan huopakattoremontin yhteydessä Kajaanissa.

Vanhan katon purkutyöt ovat hyvin oleellinen osa kattoremonttia riippumatta siitä mikä katto on kyseessä. Huopakaton uusiminen eli huopakattoremontti Kajaanissa ja muuallakin sisältää aina vähintään vesikatteen uusimisen, joten puramme vanhan katteen ja kattotuotteet pois katolta. Mikäli huopakaton uusiminen vaatii alusrakennetöitä, jatkamme töitä heikkokuntoisten aluslaudoitusten tai -levytysten, muiden kattorakenteiden sekä eristeiden uusimistöiden parissa. Vasta kun olemme laittaneet kaiken kuntoon katteen alta, voi huopakattoremontti jatkua uuden vesikatteen asennukseen. Vanhan katon purkutyö on siis osa jokaista kattoremonttia, mutta katon kunto määrää aika pitkälle sen, mitä kaikkea katosta täytyy vesikatteen uusimisen lisäksi remontissa pistää uusiksi.

Palahuopakaton uusiminen Kajaani, laattakattojen ammattilaiset ovat meillä valmiina auttamaan sinunkin rakennustasi

Palahuopakaton uusiminen Kajaani, miksi tehdä työlästä remonttia itse, kun työt voi teettää meillä huomattavasti helpommin ja riskittömimmin. Ammattitaitomme auttaa kattoremontin jokaisessa työvaiheessa, käytännönkokemus mm. huopakatteen purkutyöstä nopeuttaa purkutöiden etenemistä. Alustassa tiiviisti kiinni oleva ja kimmoisa kate voi kokemattomalle purkajalle tuntua painajaiselta mutta siinäkin työssä rutiini helpottaa ja sujuvoittaa työtä. Palahuopakatteessa on myös runsaasti kiinnikkeitä, jotka tietysti poistamme katteen mukana katolta.

Palahuopakaton uusiminen eli laattakaton huopakattoremontti Kajaanissa käynnistyy sinun aloitteestasi, tavallisimmin siis tarjouspyyntö on kattoremontin aloitus. Siitä eteenpäin kattoremonttipalvelumme kantaa vastuun remontin töiden laadukkaasta toteutuksesta. Palahuopakaton uusiminen jatkuu kulloinkin tarvittavien purkutöiden jälkeen uuden palahuopakatteen asennuksella ja katteen pintakerros erottaakin nämä katot muista huopakatoista. Pätevät asentajamme asentavat alusrakenteen päälle pohjahuovan ja lopuksi pintahuopakerroksen varsinaisesta palahuopakatteesta, katepalat ladotaan ja kiinnitetään käsin lappeelle, jokainen pala peittää edellisen palan kiinnityskohdan tiivistäen katenaulojen kohdat, tämän asennustekniikan ansiosta katto myös näyttää siltä, kuin siinä ei oli nauloja lainkaan. Huopakattoremontti Kajaanissa huipentuu katon viimeistelyyn, jonka jälkeen siivoamme paikat ja kierrätämme remonttijätteet.

Huopakaton asennus Kajaani – aluslaudoituksista katteisiin ja kattotuotteisiin kaikki paikoilleen

Huopakaton asennus Kajaani, laadukkaalla asennustyöllä toteutamme upean uuden katon rakennukseesi, kun vanhan katon purkutyöt on saatu ensin hoidettua. Osaava tiimimme remontoi kaikenlaisia kotitalouksien rakennusten kattoja jyrkimmistä loivimpiin kattomalleihin. Me remontoimme vakaalla kokemuksella myös tasakatot, joille käy vain tulityönä tiivistettävästi eli hitsattavasta bitumikermistä toteutettu huopakatto. Palahuopakatteet sopiva vain yli 1:5 kattokulmille, eli kaikkein loivimmat kattokulmat sulkevat laatta katteen käytön pois. Tarkistamme kattokulman aina kun siihen on tarvetta, sillä tällaisten teknisten seikkojen huomioiminen vaikuttaa myös katevalmistajan tuotetakuiden voimassa pysymiseen.

Huopakaton asennus voi katosta riippuen tarkoittaa aluslaudoitusten tai -levytysten asennusta ennen vesikatetta. Asennamme muutkin katosta mahdollisesti puretut kattorakenteet sekä eristeet paikoilleen. Huopakattoremontti ja huopakaton asennus Kajaanissa suppeimmassakin kattoremontissa sisältää kattohuopien asennuksen. Eli asennamme pohja- ja pintahuovat paikoilleen, viimeistelemme katteen asennuksen ylösnostopalojen asennuksilla sekä läpivientitöillä. Kun kate on valmis, jatkuu huopakattoremontti Kajaanissa kattotuotteiden, kuten kattotikkaiden, vesikourujen ja lumiesteiden ym. asennuksilla. Myös katon reunapellitysten ja savupiipun pellityksen sekä piipunhatun asennus toteutetaan kattoremontin loppuvaiheessa.

Teetä meillä huopakattosaneeraus tasakatosta harjakatolle ja palahuovasta rullahuopaan!

Meiltä on saatavilla laadukas huopakaton saneeraus Kajaanin seudulla niin asuinkäytössä oleviin kuin muihinkin kotitalouksien rakennuksiin katon mallista tai tarkasta huopakatetyypistä riippumatta. Tasakatto, harjakatto, pulpetti- ja aumakatto sekä kaikki muutkin kattomallit sopivat hyvin osaamiseemme, kaikille kattomalleille on mahdollista toteuttaa hyvä uusi katto huopakatteesta meidän ammattiosaamisellamme. Pidämme huolen siitä, että katto on toimiva ja tyylikäs sekä toiveesi täyttävä investointi.

Tilaa kattoremonttipalvelultamme huopakattoremontti Kajaanissa pala- tai rullahuopakatolle. Remontoimme kaikki kattomallit, oli kyseessä harjakatto, pulpettikatto, tasakatto tai jokin muu katto. Toimimme kuitenkin katteiden teknisten ominaisuuksien varassa, eli rullahuopakatetta voimme asentaa kaikille kattokulmille, palahuopaa yli 1:5 kattokulmille katon toimivuuden takaamiseksi. Huopakattoremontti Kajaanissa on mahdollista teettää meillä asuinrakennukseen, kuten kesämökkiin tai muuhun mökkiin sekä omakotitaloon. Remontoimme kattoja myös mökkien ja asuinrakennusten pihapiiristä löytyvistä muista rakennuksista. Voit siis tilata kattosaneerauksen meiltä saunarakennukseen, autotalliin tai autokatokseen sekä muihin piharakennuksiin, joita kotitaloudestasi vain löytyy. Huopakattoremontti on Kajaanissa hyvin helppo toteuttaa, pyydä meiltä tarjous ja kattoremonttipalvelumme hoitaa kattosi saneerauksen ammattitaidolla.