Kattoremontti & Kattotyöt Janakkala

Kattoremontista ja muista kattotöistä Janakkalassa ei aiheudu enää stressiä! Kattokorjaus-palvelu tekee kaikki kattotyöt katon uusimisesta pieneläinesteiden asentamiseen taatulla laadulla, vuosien kokemuksella ja täyden palvelun pakettina. Edes kattoremontti ei vaadi taloyhtiön edustajalta tai omakotitalon tai kesämökin omistajalta kuin yhteydenoton meihin päin. Yhteydenoton jälkeen me tulemme tutkimaan rakennuksen, esimerkiksi rivitalon tai kerrostalon, katon kunnon. Tämän arviointikäynnin perusteella laadimme kilpailukykyisen tarjouksen kattotöistä, ja sille voi hakea kauttamme rahoitusta. Yksityisasiakkaat ovat lähes kaikissa tapauksissa myös oikeutettu kotitalousvähennykseen, jota haetaan suoraan Verohallinnolta. Koko urakka etenee sujuvasti, saumattomasti ja stressittömästi. Lopputulos on tiivis, toimiva ja turvallinen katto, mikä alla kelpaa elää ja asustaa.

Erityisesti silloin, jos kyseessä on huopakatto, kannattaa katon uusiminen tilata tästä osoitteesta. Tunnustamme aktiivisesti rakkauttamme tätä mainiota kattoa kohtaan, mitä on helppo työstää, ja mikä pitää vettä erittäin luotettavasti – jopa niin luotettavasti, että se voidaan asentaa tasakatolle. Meiltä löytyy tietotaitoa, kokemusta ja halua myös tiilikattojen ja peltikattojen huoltamiseen, korjaamiseen ja saneeraamiseen. Peltisepäntöistä pitävät huolen kattopeltiseppämme.

Tarvitsitpa kattoikkunoiden uusimista tai mitä tahansa muuta kattotyötä, aloita ottamalla yhteyttä Kattokorjaus-palveluun – Janakkalan ohella myös Hausjärvellä, Lopella, Riihimäellä sekä Hämeenlinnassa!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Janakkalassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Janakkalassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Janakkalan alueella!