Kattohuolto Janakkala

Katon huollot Janakkalassa suojaavat kattoa erilaisilta rasituksilta parhaiten silloin, kun kattoa huolletaan säännöllisin väliajoin. Esimerkiksi katon ja rännien puhdistaminen roskista tulisi tehdä puolen vuoden välein. Taloyhtiön tai pientalon kattohuollot kannattaa teettää Kattokorjaus-palvelulla, joka ymmärtää erilaisten katemateriaalien päälle. Katemateriaalista riippuu se, miten kerrostalon, rivitalon, kesämökin tai omakotitalon kattoa kuuluu huoltaa. Väärin tehty kattohuolto voi viedä ojasta allikkoon. Erityisen herkästi liian kovista otteista ottaa nokkiinsa huopakatto.

Sen lisäksi että tiilikatto, palahuopakatto, peltikatto ja huopakatto on puhdistettava kahdesti vuodessa, tulee se toisinaan myös pinnoittaa tai maalata. Peltikatot maalataan tarpeen mukaan, tiheimmillään jopa 10 vuoden välein. Tiilikatot ja huopakatot pinnoitetaan vain kerran, ellei kyseessä ole savitiilikatto. Savitiilikatolle riittää katon suojakäsittely.

Mikäli katolle alkaa kasvaa sammaleita tai muita kasvustoja, on aika suorittaa perusteellisempi puhdistus. Peltikatolle riittää kattopesu, kun taas huopa- ja tiilikatolle levitetään sammaleentuhoainetta. Toinen turha rasitus, mikä tulee poistaa ajoissa, on liian painava lumikuorma. Me teemme myös lumenpudotukset – Janakkalan ohella myös Hausjärvellä, Lopella, Riihimäellä sekä Hämeenlinnassa.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Janakkalassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Janakkalassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Janakkalan alueella!