Vesikourujen puhdistus Janakkala – pienellä paikkakunnalla ei tarvitse tyytyä sen huonompaan palveluun

Janakkala ei ole metropoli, mutta pienelläkin paikkakunnalla voit onneksi saada mitä parasta vesikourujen puhdistuspalvelua. Meiltä voit tilata vesikourujen puhdistuspalvelut Janakkalassa ja lähialueilla (esimerkiksi Haisjärvellä, Lopella, Riihimäellä ja Hämeenlinnassa) tietäen, että sadevesijärjestelmä saa ansaitsemaansa ykkösdivisioonan palvelua päästä päähän. Rännirykmenttimme puhdistaa niin teräksiset kuin alumiiniset ja jopa muoviset sadevesijärjestelmät tehokkaasti, mutta koruparkoja turhaan kuluttamatta.

Jäljiltämme voit olla varma, että sadevesijärjestelmällä on erinomaiset eväät selvitä niin kesän ukkoskuuroista, syksyn myrskyistä kuin kevään sulamisvesistäkin. Samalla ammattitaitoinen puhdistus venyttää sadevesijärjestelmän elinkaarta kuin purukumia.

Aina pelkkä roskien poisto ränneistä ei tosin vielä riitä. Jos silmiimme pistää pieniäkään vikoja, kerromme ongelmakohdista viipymättä ja teemme halutessasi hyvän tarjouksen niiden korjaamisesta. Tämä on täysin veloitukseton osa palveluamme.

Ota siis yhteyttä, kun kodin, kesämökin tai vaikkapa autotallin vesikourujen puhdistuksesta on jo aikaa kuusi kuukautta (tai yli). Ole nopea, sillä kiihkeimpään sesonkiaikaan rännirykmenttimme on kysyttyä tavaraa!

Tiesitkö? Katonkorjauspalvelustamme saat myös muut kattotyöt kaikkiin kohteisiin omakotitaloista liikerakennuksiin. Teemme teräksenlujalla ammattitaidolla kaikki katon ja sadevesijärjestelmän huolto- ja korjaustyöt putsauksesta paikkaukseen, maalaukseen ja ruostevaurioiden korjaukseen.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Janakkalassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Janakkalassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Janakkalan alueella!

Rännien puhdistus on osa jokaisen janakkalalaisen rakennuksen perushuoltoa – mutta älä unohda kattoa!

Rännien puhdistus on olennainen osa jokaisen janakkalalaisen, sadevesijärjestelmällä varustetun rakennuksen ja rakennelman perushuoltoa. Rännien puhdistus kannattaa kuitenkin tehdä vasta sitten, kun kattokin on puhdistettu.

Fysiikan lakien mukaan roskat valuvat nimittäin katolta suoraan sadevesijärjestelmään. Viimeistään seuraava sadekuuro tai tuulenpuuska lakaisee katolla olevat roskat rännien täytteeksi. Jos rännit siis putsataan ja kattoa ei, on sadevesijärjestelmä pian tukkeessa hiljattain tehdystä puhdistuksesta huolimatta.

Sitä paitsi kattokin pysyy paremmassa kunnossa puolivuosittaisen puhdistuksen ansiosta. Puhdistamattomana esimerkiksi peltikatto ruostuu – aivan niin kuin teräksiset vesikourutkin. Tämä johtuu siitä, että lika houkuttelee kosteutta, joka puolestaan on ruosteelle elinehto.

Onneksi katonkorjauspalvelustamme löytyvät ammattilaiset myös katon puhdistukseen. Jopa herkkähipiäisen huopakaton puhdistus käy meiltä varmoin käsin!

Kannattaakin pyytää meiltä suoraan tarjous sekä rännien että katon puhdistuksesta. Hyödynnä tarpeen mukaan vaikkapa kauttamme saatavilla olevaa rahoitusta ja maksa lasku osissa, jotta urakka ei jäisi puolitiehen.

Psst… muista, että kaikki tekemämme työ on myös kotitalousvähennyskelpoista kulua.

 

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus ei tarkoita kirveellä hakkaamista

Kun joku sanoo ”tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus”, millainen kuva mielessäsi piirtyy? Jos kuvittelet sen tarkoittavan kirveellä hakkaamista, sadevesijärjestelmän potkimista tai muuta väkivaltaista toimintaa, on korkea aika korjata mielikuva.

Tukosten avaus voimakeinoin on yleensä hyödytöntä ja usein jopa haitallista. Etenkin jäätynyt sadevesijärjestelmä kärsii helposti vaurioita, vaikka tukos itsessään ei välttämättä ole kolistelusta millänsäkään.

Mitä tukkeutuneiden syöksy- ja alastuloputkien avaus sitten tarkoittaa, jos ei hakkaamista tai potkimista? Esimerkiksi höyryttämistä. Kuumalla vesihöyryllä jäätukokset liukenevat hellävaraisesti ja tehokkaasti.

Älä kuitenkaan ryhdy itse tuumasta toimeen. Höyrytyslaitteiston vuokraus ei välttämättä ole edullista ja käytön opetteluunkin vierähtää tovi. Sitä paitsi sillä ei voi avata esimerkiksi lehtien ja risujen tukkimaa sadevesijärjestelmää, vaan siihen tarvitaan muita keinoja.

Sen sijaan kannattaa ottaa jälleen yhteyttä katonkorjauspalveluumme. Me huolehdimme tämänkin askareen ripeästi ja ammattitaitoisesti pois päiväjärjestyksestäsi!

Kun siis kaipaat ammattiapua mihin tahansa kattotyöhön Janakkalassa tai Janakkalan lähikunnissa, soita tai laita viestiä. Tarjouksen voit pyytää kätevästi esimerkiksi alla olevaa painiketta näpäyttämällä – lomakkeen täyttämiseen menee vain pari minuuttia!