Kattohuolto Jämsä

Hoidamme niin taloyhtiöiden kuin omakotitalojen ja kesämökkienkin kattojen huollot Jämsässä – emmekä vain Jämsässä, vaan myös Juupajoella, Jyväskylässä, Keuruulla, Kuhmoisissa, Luhangalla, Mänttä-Vilppulassa, Orivedellä ja Petäjävedellä. Katon harjaus sopii useimpien kattojen perushuolloksi – perusteellisempaa kattopesua tai esimerkiksi katon sammaleenpoistoa tarvitaan paljon harvemmin. Tiilikatto, peltikatto ja mineriittikatto voidaan puhdistaa harjaamalla, kun taas palahuopakatolta ja huopakatolta roskat kannattaa poistaa ilmapuhaltimilla. Toinen perushuolto, mikä on uusittava puolen vuoden välein, on rännien puhdistus. Jos rännit eivät vedä, voivat kerrostalon, rivitalon, kesämökin tai omakotitalon rakenteet kastua.

Katon huollot estävät kattoa muuttumasta sammaleiseksi ja vanhan, nuhruisen ja huonokuntoisen näköiseksi. Likainen ja sammaleinen katto ei useinkaan vain näytä huonokuntoiselta, vaan se myös ihan oikeasti on huonossa kunnossa. Lika ja kasvustot nopeuttavat katon ikääntymistä ja haurastumista. Epäpuhtaudet sitovat kattoon kosteutta saaden sen joko ruostumaan ja sammaloitumaan entistä enemmän, ja sekä sammal että ruoste saavat katon ennen pitkää vuotamaan.

Saat meiltä myös lumenpudotukset, joilla estetään kattoa vaurioitumasta lumen alla. Samalla ehkäistään lumen hallitsemattomasta putoamisesta aiheutuvia vaaratilanteita.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Jämsässä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Jämsässä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Jämsän alueella!