Kattoremontti & Kattotyöt Jämsä

Onko edessä kattoremontti, tai jokin muu kattotyö Jämsässä? Nyt jos koskaan on oikea aika ottaa yhteyttä Kattokorjaus-palveluun, sillä me olemme kaikenlaisten huopakattotöiden ja muiden kattotöiden ammattilaisia. On totta, että meidät tunnetaan juuri huopakattoja kohtaan osoittamastamme suuresta asiantuntemuksesta, mutta me olemme nappivalinta myös tiilikattojen ja peltikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattourakoihin. Edes taloyhtiön kattokorjaukset ja muut urakat eivät ole meille liian suuria – emmekä toisaalta ylenkatso pikkuruistenkaan kesämökkien kattohuoltoja tai katon uusimistöitä. Tarvitsitpa asiantuntevaa ja työnsä kilpailukykyisesti hinnoittelevaa kattofirmaa sitten kerrostalon, vapaa-ajan asunnon, rivitalon tai vaikka omakotitalon kattotöihin, ota yhteyttä meihin. Yksityisasiakas voi lopuksi hakea kotitalousvähennystä, ja jo ennen töiden aloittamista hän voi hakea niille kauttamme rahoitusta.

Ensimmäinen askel on yhteydenotto meihin, ja sen jälkeen tulemme paikan päälle laskemaan hintaa kattosaneeraukselle, peltisepäntöille, kattoikkunoiden uusimiselle, lintuverkkojen asentamiselle tai jollekin muulle kattotyölle. Tarjous on kiinteä ja kirjallinen, ja sen perusteella voimme solmia kanssasi sopimuksen kattotöiden mahdollisimman pikaisesta aloittamisesta. Helppoa, yksinkertaista ja ennen kaikkea erittäin luotettavaa! Ota yhteyttä ja hoida kattotyöt pois päiväjärjestyksestä myös Juupajoella, Jyväskylässä, Keuruulla, Kuhmoisissa, Luhangalla, Mänttä-Vilppulassa, Orivedellä ja Petäjävedellä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Jämsässä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Jämsässä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Jämsän alueella!