Huopakattoremontti Jämsä

Huopakattoremontti Jämsä, hoituu meidän kattoalan ammattilaisiltamme käden käänteessä. Olemme nähneet ja tehneet paljon, joten kieli pysyy keskellä suuta ja vasara kämmentä tiukankin paikan tullen. Rautaisina remonttiosaajina pistämme vaikeamminkin vaurioituneet huopakatot kuntoon aina sovitussa aikataulussa, laadusta tinkimättä. Ei siis ihmekään, että koko Keskisuomi tuntee meidät tasokkaasta jäljestämme sekä asiakaslähtöisestä otteestamme.

Huopakattoremonttia ei kannata lykätä liian pitkälle tulevaisuuteen, mikäli katolla vaurioita havaitaan. Pienikin vuoto voi nimittäin ajaa koko rakennuksen jopa täysin asuinkelvottomaan kuntoon. Ensin kastuvat yläpohjan villaeristeet ja puuosat alkavat lahoamaan. Seurauksena kärsii usein niin sisäilman laatu kuin katon lämmöneristyskykykin. Ja mitä laajemmalle kosteus leviää, sitä kalliimpaa sekä hankalampaa vaurioiden korjaamisestakin tulee. Ota siis ajoissa yhteyttä osaavaan kattoalan asiantuntijaan ja saata vaurioitunut katto avun piiriin. Me toimimme Jämsän lisäksi myös muilla lähipaikkakunnilla. Oli kotikuntasi sitten Jyväskylä, Keuruu, Joutsa, Kuhmoinen, Hartola tai jokin saarikohde, voit kääntyä meidän puoleemme. Saavumme kyllä pidemmän ja vaikeammankin matkan päähän, jotta kukaan ei joutuisi jäämään yksin katto-ongelmiensa kanssa!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Jämsässä. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Jämsässä löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Jämsän alueella!

Palahuopakattoremontti Jämsä – meiltä kokonaisvaltaisena palveluna

Palahuopakattoremontti Jämsä, voi olla muutakin kuin pelkkien vaurioiden korjausta, kun tilaat sen meiltä. Tarjoamme nimittäin runsaasti monipuolisia palveluita, joiden avulla katosta saadaan entistäkin ehompi. Pohjatöiden ja uuden katteen asennuksen lisäksi kiinnitämme katolle palahuopakattoremontin yhteydessä myös haluamasi kattotuotteet – aina kattotikkaista lumiesteisiin ja vesikouruihin. Meiltä saat myös esimerkiksi uuden kattoikkunan tuomaan valoa sinne pimeään makuuhuoneeseen tai savupiipun, mikäli suunnitteilla on takan asennus. Meidän asiakkaanamme voit valita väritkin vapaasti niin kattotuotteille kuin itse katollekin.

Näin palahuopakattoremontilla vanhasta katosta saadaan kuin uusi – tai vielä parempi sekä monipuolisesti varusteltu. Kattoremontin aikana tehdyt parannukset usein myös kohentavat ulkoasun lisäksi asumismukavuuttakin. Kun homeiset eristeet on uusittu, pysyy lämpö paremmin sisätiloissa ja homeenkin haju jää historiaan. Erityisesti vanhoissa rakennuksissa ongelmaksi muodostunutta yläpohjan tuuletusta voidaan parantaa ja huonokuntoinen aluskate vaihtaa uuteen. Uusimme toimimattoman aluskatteen sekä parannamme yläpohjan tuuletusta, joka erityisesti vanhoissa rakennuksissa tapaa olla hieman heikohkoa Palahuopakattoremontti tekee katosta jälleen paitsi näyttävämmän, myös kestävämmän sekä toimivamman kokonaisuuden. Parhaimmillaan hyvin toteutettu remontti voi jopa maksaa itsensä takaisin. Kuivat eristeet eivät nimittäin haise homeelta tai päästä asuintilojen lämpöä lävitseen, jolloin lämmityskulutkin tapaavat laskea. Palahuopakattoremontin yhteydessä voidaan asentaa esimerkiksi pari aurinkopaneelia, jotta kesän porotusta voidaan hyödyntää energiantuotantoon. Tokihan näyttävä ja vasta kunnostettu katto myös hinaa koko rakennuksen arvoa ylöspäin, mikä on hyvä pitää mielessä, jos myyntiaikeet ovat heränneet. Muista siis meidät, mikäli haluat pistää vanhan kattosi kerralla kuntoon Jämsässä.

Huopakaton uusiminen Jämsä, huoletonta kun tilaat meidät paikalle

Huopakaton uusiminen Jämsä, taattua laatua huippukokeneiden ammattilaistemme käsistä. Uusi huopakatto ei pienestä hetkahda, ja suojaakin taloasi taas vuodet poikineen. Huomioimme kaiken uutta kattoa asentaessamme. Varmistamme että kattorakenteet ovat siinä kunnossa, että ne kestävät uuden katteen elinkaaren. Vaihdamme tarvittaessa huonokuntoiset ja lahonneet puuosat. Aluslaudoituksen on tärkeää olla ehjä eikä siinä pitäisi olla rakoja, jolloin huopanaulat voisivat osua rakokohtaan ja näin aiheuttaa ongelmia kosteuden kanssa. Oli huopakatto minkälainen tahansa ja mihin tahansa rakennukseen, löytyy meiltä osaava tiimi hommaan. Jiirit, eli sisätaitteet toteutetaan lukemattomien remonttien tietotaidolla eikä läpiviennit tuota meille ongelmaa. Kaikki tehdään alusta loppuun tarkalla otteella ja niin, että kehtaa sanoa omaksi työkseen.

Tuomme paikalle aina kaiken tarvittavan, ja huopakaton uusiminen hoituu avaimet käteen -palveluna. Lopuksi siivoamme jälkemme ja jätämme sinut nauttimaan uuden katon alle.

Olipa kohteena omakotitalo, mökki, piharakennus, rantasauna tai muu rakennus, tilaa uusi huopakatto meiltä!

Palahuopakaton uusiminen Jämsä, astetta taitavammat tekijät palveluksessasi

Palahuopakaton uusiminen Jämsä, palat paikoilleen ammattiylpeydellä ja taidolla. Bitumikermikatto ja palahuopakatto ovat molemmat huopakattoja, mutta rakennustapa ja kohde voivat olla erilaisia. Hitsattavan bitumikermikaton voi asentaa vaikka tasakattoon ja erittäin loivaan kattoon, mutta palahuopakate vaatii jo jonkin verran kattokulmaa. Palahuovat ladotaan oikeassa järjestyksessä tiiviin lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Palahuopakattoja on mahdollista toteuttaa eri kokoisista ja värisistä paloista, joten jos paikkakuntasi säädökset sallivat, voi kattoremontin yhteydessä piristää kattoa muutenkin kuin vain kulumattomilla samanvärisillä huovilla. Huopa on siksi moneen ympäristöön taipuva ja konstailemattoman tyylikäs katto.

Kun on aika uusia palahuopakattosi, tiedät että meiltä saat aina huippuasiantuntevaa osaamista.  

Uusimme monipuolisesti myös muiden piharakennusten huopakatot

Huopakatto on moneen tarpeeseen taipuva, ja hyvinkin yleinen kate erilaisissa piharakennuksissa. Autotalli, autokatos, varastorakennus, puucee, saunarakennus ja puuvaja ovat esimerkkejä piharakennuksista, jotka usein katetaan huovalla. Kun käymme remontoimassa päärakennuksen katon, on hyvä tarkistaa tällöin myös muiden pihamaan kattojen kunto. Muiden kattojen uusiminen samalla on aina kustannustehokkaampaa kun välineet ja työvoiman kuitenkin olemme paikalle jo tuoneet.