Kattoremontti & Kattotyöt Itä-Suomi

Kattokorjaus-palvelu tekee kattoremontit ja muut kattotyöt Itä-Suomen kaikissa kunnissa. Asuitpa Pohjois-Karjalassa, Pohjois-Savossa tai Etelä-Savossa, saat meiltä niin kattoremontin, kattoikkunoiden uusimisen, kattomaalauksen kuin vaikkapa peltisepäntyöt. Teemme kaikenlaiset huopakattotyöt, peltikattotyöt ja tiilikattotyöt niin Heinävedellä, Ilomantsissa, Joensuussa, Kangasniemellä, Kiuruvedellä, Kuopiossa, Mikkelissä, Mäntyharjulla, Pielavedellä, Pieksämäellä, Puumalassa, Savonlinnassa, Suonenjoella kuin esimerkiksi Varkaudessa.

Omakotitalon tai kesämökin katon uusimisesta ja muista kattotöistä saa kotitalousvähennystä, ja urakkaan voi hakea kauttamme rahoitusta. Taloyhtiöiden kattotöistä kotitalousvähennystä ei saa. Kun kyseessä on rivitalon tai kerrostalon kattourakka, on tärkeintä hyvä hinta-laatusuhde ja urakan nopea eteneminen. Luottakaa silloinkin Kattokorjaus-palveluun, niin kaikki aina pieneläinesteiden asentamiseen asti sujuu vailla epäselvyyksiä, viiveitä tai virheitä.

Loistamme etenkin huopakattotöissä, mutta meillä on töissä monia tiilikatto- ja peltikattoammattilaisia, myös kattopeltiseppiä. Kattopeltiseppiä tarvitaan muun muassa konesaumakattojen remonteissa. Katemateriaalista riippumatta, teemme kattotyöt täyden palvelun paketteina. Hinta kattoremontille tai muulle urakalle lasketaan paikan päällä, ja sitten alkaa töiden suunnittelu ja toteutus. Lopuksi siivoamme paikat ja tarkastamme vielä kerran urakan onnistuneisuuden ja virheettömyyden.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme!