Huopakattoremontti Itä-Suomi

Huopakattoremontti Itä-Suomi, koko seutukunnan parasta kattoremontointia kaikille huopakatoille. Tilaa meiltä Itä-Suomessa pala- ja rullahuopakattoremontit omakotitaloihin, kesämökkeihin, huviloihin tai saunarakennuksiin. Remontoimme piharakennusten, kuten autotallien, autokatosten ja varastojen huopakattoja, riippumatta siitä onko kyseessä tasakatto, harjakatto tai vaikkapa pulpettikatto.

Palvelemme koko Itä-Suomen alueella eli kaikki entiset ja nykyiset seudun kunnat ovat palveluidemme piirissä: Heinävesi, Hirvensalmi, Iisalmi, Ilomantsi, Joensuu, Joroinen, Juankoski, Juuka, Juva, Kaavi, Kangasniemi, Karttula, Keitele, Kerimäki, Kesälahti, Kitee, Kiuruvesi, Kontiolahti, Kuopio, Lapinlahti, Leppävirta, Lieksa, Liperi, Maaninka, Mikkeli, Mäntyharju, Nilsiä, Nurmes, Outokumpu, Pertunmaa, Pieksämäki, Pielavesi, Polvijärvi, Punkaharju, Puumala, Rantasalmi, Rautalampi, Rautavaara, Ristiina, Rääkkylä, Savonlinna, Siilinjärvi, Sonkajärvi, Sulkava, Suonenjoki, Tervo, Tohmajärvi, Tuusniemi, Valtimo, Varkaus, Varpaisjärvi, Vesanto, Vieremä, Anttola, Eno, Haukivuori, Jäppilä, Kangaslampi, Kiihtelysvaara, Pieksämaa, Pyhäselkä, Savonranta, Tuupovaara, Vehmersalmi, Virtasalmi ja Virtasalmi sekä Värtsilä. Mikäli rakennuksesi sijaitsee vaikkapa saarikohteessa tai jonkin syrjäisemmän metsätien varressa niin meillä voit teettää kattoremontit myös näissä tapauksissa.

Pyydä meiltä tarjous, kun on aika teettää huopakattoremontti Itä-Suomessa. Muista sen lisäksi rahoitusmahdollisuus ja kotitalousvähennys.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Itä-Suomessa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Itä-Suomessa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Itä-Suomen alueella!

Palahuopakattoremontti Itä-Suomi – kattoremontointia vakaalla työkokemuksella kaikille palahuopakatoille

Palahuopakattoremontti Itä-Suomi, remontoimme kaikkien pihapiirisi rakennusten palahuopakatot osaavien tekijöidemme avulla. Kattoremontti alkaa aika usein ihan perus tarjouspyyntömenettelyllä, pyydät meiltä tarjousta kattosi saneerauksesta ja meillä tekninen asiantuntija ottaa katon tutkittavaksi. Näiden pohjalta laaditaan kattokohtainen tarjous. Tarjouksemme kattaa aina kattoremontin työvaiheet, työntekijät ja työvälineet eli kaiken oleellisen ilman että joudut itse esimerkiksi hankkimaan työvälineitä ostamalla tai vuokraamalla.

Huopakattoremontti, kuten palahuopakattoremontti Itä-Suomessa onnistuu meillä teettäen aika mukavasti ja vaivattomasti. Me huolehdimme niin remontin suunnittelusta kuin sen toteutuksestakin, unohtamatta siivota työmaata ja kierrättää remontti jätteitä uuden kattosi valmistuessa. Jokainen huopakattoremontti Itä-Suomessa kaipaa ammattitaitoisia tekijöitä. Meillä on osaavaa väkeä töissä kaikkiin kattoremonttien töihin: kattoasentajat, tekninen asiantuntija, kirvesmies tai vaikkapa kattopeltiseppä, joista jokainen huolehtii kattoremonttisi sujumisesta osallistuen saneeraukseen oman erityisosaamisensa puitteissa. Tällainen kokonaisvaltainen palvelu on helppo ja turvallinen ratkaisu mm. palahuopakattoremonttien toteutukseen, se on myös kustannustehokas. Saat heti tarjouksemme myötä käsiisi kattavan kuvan siitä, mitä remontti kokonaisuudessaan kustantaa.

Huopakaton uusiminen Itä-Suomi – et tule katumaan, kun annat meidän uusia huopakattosi!

Huopakaton uusiminen Itä-Suomi, kaikki kattomallit ja erilaiset huopakatteet kuuluvat palveluvalikoimaamme. Uusimme siis kattavasti hyvinkin erilaisia kattoja katteiden, kattomallien mutta myös rakennusten kannalta tarkasteltuna. Palvelumme kattavat siis kaikki kotitalouksien huopakattoremonttitarpeet Itä-Suomessa! Tutustumme huolellisesti jokaiseen kattoon ja remontoimme niitä jokaista kyseisen katon kunnon sekä omien toiveidesi perusteella. Remontti siis räätälöidään aina sopivaksi kokonaisuudeksi.

Huopakaton uusiminen eli huopakattoremontti Itä-Suomessa vaatii aina jonkin verran purkutöitä. Karkeasti yleistettynä kattotuotteet sekä vanha vesikate poistetaan katolta, jonka jälkeen vuorossa ovat alusrakenne- ja eristetyöt, jos niitä kyseisellä katolla tarvitaan. Huopakaton uusiminen voi katon kunnosta riippuen sisältää mm. aluslevytysten tai -laudoitusten tai muiden kattorakenteiden uusimista. Varsinkin eri vaiheissa olevat kosteusvauriot täytyy aina hoitaa pois päiväjärjestyksestä. Puramme, uusimme ja korjaamme kaiken kosteuden turmeleman materiaalin myös eristeiden tasolla, niissä huomioimme toki myös pieneläinten tekemät tuhot mutta koko katon eristeitä ei useinkaan tarvitse tavallisessa kattoremontissa uusia. Mikäli haluat parantaa rakennuksen energiatehokkuutta niin meillä on mahdollista teettää käytännöllisesti myös koko katon eristeremontti huopakattoremontin yhteydessä Itä-Suomessa.

Palahuopakaton uusiminen Itä-Suomi – kokemusta ja osaamista palahuopakattojen remontointiin

Palahuopakaton uusiminen Itä-Suomi, meillä on tietotaitoa varmuudella toimivien kattojen toteutukseen, ja sitä hyödynnämme epäröimättä myös sinun kattoasi saneeratessamme. Palahupakaton erottaa muita huopakatoista varsinkin katteen pintakerros, jonka asennamme palahuopa- eli laattakatteesta. Pohjahuopahan tulee kaikkiin huopakattoihin, joita asennamme kattoremonteissa, siinä asiassa pala- ja rullahuopakatot eivät eroa toisistaan ainakaan meillä. Samoin laadukkaat katenaulat kuuluvat asiaan.

Palahuopakaton uusiminen eli huopakattoremontti Itä-Suomessa sisältää aina kuitenkin katteen uusimisen. Palahuopakate asennetaan tarpeen mukaan uusitun alusrakenteen ja pohja- eli alushuopakerroksen päälle räystään alareunasta alkaen. Kate peittää asennuksen edetessä koko lappeen harjalle saakka, limitämme katepalat edellisten kiinnityskohtien yli, näin pinta on tiivis ja siistin näköinen. Katteen ulkonäköhän on yksi erityispiirre, sillä rullahuopakatteet ovat sangen pelkistetyn näköisiä verrattuna palahuopakattoihin. Toinen on se, että palahuopakatetta asennamme vain yli 1:5 jyrkille kattokulmille, jotta kate takuulla toimii kuten kuuluukin. Me huolehdimme siitä, että palahuopakaton uusiminen kuten mikä tahansa muukin huopakattoremontti Itä-Suomessa jättää jälkeensä toimivan, hyvännäköisen katon, jonka materiaalien tuotetakuut ovat voimassa myös valmistajien suosituksien noudattamisen ansioista.

Huopakaton asennus Itä-Suomi, osaavat kädet kattoremonttien asennustöihin kettoremonttipalvelultamme

Huopakaton asennus Itä-Suomi, osaavat kädet kaikkiin kattojen asennustöihin löytyvät meiltä. Yleensä siis aina kyllin monta osaavaa käsiparia kaikkiin kattoremontin työvaiheisiin. Katon asennus kuitenkin on sen verran keskeinen työ, että siinä varsinkin osaamisesta sekä työkokemuksesta on suurta hyötyä! Meillä eri katon osia asentavat kattoasentajamme mutta tarvittaessa myös kirvesmies sekä kattopeltiseppä.

Huopakattoremontti ja huopakaton asennus Itä-Suomessa alkaa purkutyön päättyessä, eli katon kunto määrää näiden työvaiheiden etenemistä. Jos katosta on poistettu vaikkapa kosteusvaurioista eristettä, kattotuolien osia tai aluslaudoitusta niin kaikki tämä vanhalta katolta purettu materiaali asennetaan uuteen kattoon. Vasta kun kaikki katteen alla on kunnossa, etenee huopakattoremontti Itä-Suomessa vesikatteen asennukseen.

Huopakaton asennus jatkuu kattohuopien asennustöillä, siihen liittyvät oleellisesti myös ylösnosto- ja läpivientityöt. Katto alkaa olla valmis, kun peltisepäntyöt eli katolla reunapellitykset sekä mahdollisessa savupiipussa piipunpellitys ja piipunhattu ovat paikoillaan. Lopuksi vielä asennamme tarvittavat kattotuotteet paikoilleen. Tyypillisesti huopakatoilta löytyy vesikouruja, kattotikkaita ja lumiesteitä suojaamassa varsinkin räystään alle jääviä kulkureittejä ym. rakennuksen lähiympäristössä.

Tilaa huopakattosaneeraus meiltä, saat vaivattomasti mainion ja toiveesi täyttävän katon rakennukseesi

Huopakattosaneeraus eli huopakattoremontti Itä-Suomessa on helppo teettää meillä. Huolehdimme kattavasti koko kattoremonttisi toteuttamisesta eikä sinun tarvitse juuri muuta miettiä, kuin kattoremontin käynnistämistä tarjouspyynnöllä. Meillä voit teettää Itä-Suomessa huopakattoremontit piharakennuksiin ja asuinrakennuksiin. Remontoimme tasakattoja vaikkapa autotalleista ja varastoista, harjakattoja saunarakennuksista tai kesämökeiltä, pulpetti- auma ja mansardikattoja omakotitaloista tai mitä tahansa muita kattomallien ja rakennustyyppien yhdistelmiä. Lisäksi remontoimme sekä pala- että rullahuopakatteisia kattoja.

Tätähän jo kävikin mukavasti ilmi, että meillä voi teettää hyvin monipuolisesti kaikenlaisia huopakattoremontteja Itä-Suomen alueella. Hyvien kattojen lisäksi panostamme hyvään palveluun, toiveesi kuullaan niin katon kuin remonttitöiden suorittamisenkin suhteen. Voit toteuttaa toiveesi vaikkapa kattoikkunasta tai koko katon eristeremontista, kun teetät huopakattosi saneerauksen meillä. Voit vaikuttaa myös remontin ajankohtaan, varsinkin silloin, kun olet ajoissa liikkeellä. Pihamaasi ja rakennuksesi pysyvät käytössä koko remontin ajan ja voit esittää toiveesi mm. tarvikkeiden sijoittelusta pihaan remontin aikana. Sinun pihasi, kattosi ja elämäsi on kuitenkin kyseessä, eikä kattoremontin tarvitse keskeyttää muuta elämää, vaikka se ammattilaistemme avulla nopeasti valmistuukin.