Kattohuolto Itä-Suomi

Katon huolloista Itä-Suomessa saa irti parhaan hyödyn, kun muistaa teettää taloyhtiön tai pientalon kattohuollot säännöllisesti. Ketä tahansa ei kerrostalon, rivitalon, kesämökin tai omakotitalon katolle kannata päästää, sillä väärin tehty kattohuolto saattaa jopa vaurioittaa kattoa. Etenkin huopakattojen puhdistamisessa ja muissa kattohuolloissa pitää olla tarkkana, sillä huopakattoa ei suotta pidetä helposti vahingoittuvana kattona.

Asiantunteva kattopalvelu, mikä tuntee erilaisten katemateriaalien ominaisuudet ja erityistarpeet, on luotettava apu katon huolloissa. Koko Itä-Suomessa palveleva Kattokorjaus-palvelu tarjoaa laadukkaita, mutta kohtuuhintaisia kattohuoltoja niin Iisalmella, Joensuussa, Juankoskella, Kiuruvedellä, Kuopiossa, Lieksassa, Mikkelissä, Pieksämäellä, Savonlinnassa kuin muun muassa Varkaudessa. Oikein huollettu katto kestää aikaa ja rasituksia, joten katon huoltojen avulla säästää katon kokonaiskustannuksissa.

Olipa kyseessä tiilikatto, palahuopakatto, peltikatto tai huopakatto, se pitää kahdesti vuodessa puhdistaa. Näin vähennetään pinnoitteen kulumista ja tarvetta toteuttaa sammaleenpoistokäsittely. Katon puhdistuksen yhteydessä hoidetaan myös rännien puhdistus, jotta roskatukoksia ei pääsisi syntymään. Kattopesut ja lumenpudotukset tilataan vain tarpeen niin vaatiessa. Kattomaalauksiakaan ei tehdä kovin usein.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Itä-Suomessa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Itä-Suomessa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Itä-Suomen alueella!