Vesikourujen puhdistus Inkoo – ruoppaamme rännit kaikissa kohteissa

Inkoolainen, etsitkö luotettavaa ja kohtuuhintaista firmaa vesikourujen puhdistukseen? Kattokorjauspalvelumme sopii kuvaukseen paremmin kuin hyvin.

Puhdistamme rännit rutiinilla kaikissa kohteissa omakotitaloista autotalleihin ja kouluista kerrostaloihin. Meitä eivät hätkäytä edes jyrkät kattomuodot!

Rännien puhdistus onkin suositeltavaa tehdä vähintään kahdesti vuodessa rakennuksen käyttötarkoituksesta riippumatta. Muuten sadevesijärjestelmän elinkaari lyhenee silmissä ja suorituskyky sakkaa pahemman kerran.  

Yleensä teemme rännien puhdistustyöt katon syys- tai keväthuollon yhteydessä. Huoltokokonaisuuteen kuuluu muun muassa katon puhdistus, jonka ansiosta rännit pysyvät puhtaana pidempään.

Tilasitpa meiltä katon kausihuollon tai vain pelkän rännien puhdistuksen, saat kaupan päälle veloituksettoman kattotarkastuksen. Jos katon tai sadevesijärjestelmän yleiskunnossa on sanomista, voimme tehdä hyvän tarjouksen suosittelemistamme huolto- tai korjaustoimenpiteistä. Tiimistämme löytyvät rautaiset ammattilaiset kaikkiin kattotöihin!

Mitä hintoihin tulee, laskemme ne kohdekohtaisesti. Tarkka summa selviää, kun pyydät tarjouksen.

Vesikourujen puhdistus ei kuitenkaan ole iso investointi. Laskumme voit maksaa halutessasi myös osissa kauttamme saatavilla olevalla rahoituksella, mutta luultavasti et sitä tarvitse.

Ota siis yhteyttä, kun vesikourujen puhdistus Inkoossa sijaitsevassa kohteessasi on ajankohtaista! Kattokorjauspalvelumme on käytettävissäsi myös Inkoon lähikunnissa (esimerkiksi Lohjalla, Kirkkonummella, Tammisaaressa, Karjaalla ja Fiskarsissa).

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Inkoossa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Inkoolla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme!

Kelpaako Inkoossa tehty rännien puhdistustyö kotitalousvähennykseen?

Rännien puhdistus kuuluu jokaisen inkoolaisen katon perushuoltoon. Mutta saako siitä kotitalousvähennystä?

Kyllä vain! Kotitalousvähennystä myönnetään monista kodin- tai vapaa-ajanasunnon kunnostus- ja perusparannustöistä, ja rännien puhdistuskin on kotitalousvähennyksen piiriin kuuluvaa työtä.

Työ pitää kuitenkin tilata ammattilaiselta – kuten kattokorjauspalvelumme kautta. Itse tehty työ ei kelpaa kotitalousvähennykseen, vaikka siihen hurahtaisi kokonainen vapaailta.

Huomaa, että vähennystä myönnetään nimenomaan työn osuudesta. Ei siis esimerkiksi pesuaineista tai työhön tarvittavasta kalustosta.

Vähennyksessä on myös omavastuuosuus. Siksi vesikourujen puhdistus kannattaa aina teettää osana isompaa urakkaa, kuten vaikkapa katon kausihuoltoa. Myös muista kausihuoltoon kuuluvista töistä voit saada kotitalousvähennystä.

Kotitalousvähennyksen määrää on vaikea tässä vaiheessa vielä sanoa, sillä se riippuu hyvin pitkälti omavastuusta ja laskun loppusummasta. Yksityishenkilöille kotitalousvähennyksestä voi kuitenkin olla huomattavaa rahallista etua. Älä jätä sitä käyttämättä!

Jos rännien puhdistus ja siitä saatava kotitalousvähennys jäi vielä askarruttamaan, kysy lisää asiantuntijoiltamme. Tavoitat meidät kätevästi ympäri vuoden sekä soittamalla että sähköisesti.

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus käy meiltä muitta mutkitta

Tiesitkö, että myös tukkeutuneiden syöksy- ja alastuloputkien avaus kuuluu toimenkuvaamme? Tiimimme kurvaa tämänkin askareen tiimoilta mielellään mihin päin Inkoota tahansa, ja normaaliin tapaan palvelemme myös Inkoon lähikunnissa.

Pitkän kokemuksen ansiosta tukkeutuneen sadevesijärjestelmän avaus käykin meiltä muitta mutkitta. Usein saamme tukokset avattua niinkin helposti kuin nousemalla räystäälle ja yksinkertaisesti poimimalla tukkona olevan materian roskapussiin. Käytössämme olevan kaluston ja turvavarusteiden avulla pääsemme räystäälle helposti korkeassakin kohteessa.

Joskus tukokset ovat kuitenkin visaisempia. Kaikeksi onneksi rännirykmenttimme ei jää siinäkään tapauksessa päätään raapimaan.

Esimerkiksi umpeen jäätyneen sadevesijärjestelmän selätämme kuuman vesihöyryn avulla. Kaivamme takakontista höyrystimen, suuntaamme suuttimen syöksyputkeen ja voilá – pian tukos onkin jo tiessään.

Jos sadevesijärjestelmä menee tukkoon, kannattaa tukokseen reagoida pikaisesti. Tukoksista voi poikia paljon haittaa niin sadevesijärjestelmälle itselleen kuin sitä ympäröivillekin rakenteille. Tasakatolla seurauksena voi olla jopa katon kosteusvaurio.

Ota siis yhteyttä ja kerro meille, millaista palvelua sadevesijärjestelmä tai katto kaipaavat. Soita tai laita viestiä, niin vesikourujen puhdistus, tukkeutuneen sadevesijärjestelmän avaus sekä muut kattotyöt Inkoossa hoituvat helposti pois päiväjärjestyksestäsi!