Kattoremontti Inkoo

Elämässä on muutenkin tarpeeksi stressiä: onneksi kattoremontin ja muut kattotyöt Inkoossa voi hoitaa vähällä vaivalla ja ilman turhaa huolehtimista! Niin taloyhtiöiden kuin yksityisasiakkaidenkin kattotyöt onnistuvat avaimet käteen -toteutuksina, kun otatte yhteyttä Kattokorjaus-palveluun. Jopa ison rivitalon tai kerrostalon kattoremontti on ohi tuossa tuokiossa, eivätkä aikataulut tai budjetit pauku.

Huopakattotöistä meillä on erityisen paljon kokemusta. Jos omakotitalossasi tai esimerkiksi kesämökissäsi on huopakatto, olemme suorastaan luonnollinen valinta sitä huoltamaan, korjaamaan tai uusimaan. Teemme kaikenlaiset muutkin kattotyöt aina lintuverkkojen asentamisesta kattoikkunoiden asentamiseen tai uusimiseen. Vaikka meidät tunnetaankin huikeista huopakattotöistä, myös tiilikattojen ja peltikattojen omistajien kannattaa muistaa meidät, ja luottaa meihin kaikissa kattohuolloissa, katon paikkauksissa, katon uusimisessa ja muun muassa katon viimeistelevissä peltisepäntöissä.

Inkoon lisäksi palvelemme erikokoisia asiakkaita myös Raaseporissa, Lohjalla, Siuntiossa sekä Kirkkonummella. Yksityisasiakkailla on mahdollisuus vähentää kattotyöt verotuksessaan, ja maksaa ne sopivan kokoisissa osissa kauttamme haettavan rahoituksen avulla. Hinnat meillä ovat aina kohdillaan, siitä pidämme kiinni – ota siis yhteyttä ja pyydä reilu tarjous kattotöistäsi!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Inkoossa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Inkoolla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme!