Kattohuolto Inkoo

Haluatko tietää, miten saat katon huolloista Inkoossa irti parhaan hyödyn? Niin taloyhtiön kuin yksityisasiakkaankin kannattaa muistaa kattohuoltojen säännöllisyys, ja teettää kerrostalon, rivitalon, kesämökin ja omakotitalon kattohuollot asiantuntevalla kattopalvelulla. Inkoossa, Raaseporissa, Lohjalla, Siuntiossa sekä Kirkkonummella se tarkoittaa Kattokorjaus-palvelua, jolta sujuvat asiantuntevasti kaikkien kattojen katemateriaalikohtaiset huollot. Kattoa ei voida huoltaa miten tahansa, vaan katteen materiaali ja muut erityispiirteet on otettava huomioon. Erityisen paljon esivalmisteluja teettää lumenpudotus, varsinkin, jos lumenpudotus tulee vaikeuttamaan ohiajavaa liikennettä. Me hoidamme tämänkin kattotyön avaimet käteen -periaatteella, joten asiakkaalle ei aiheudu ylimääräistä vaivaa liikenteenohjauksesta tai esimerkiksi vaaravyöhykkeen valvonnasta.

Katon materiaali vaikuttaa paljon siihen, miten ja milloin kattohuollot tehdään. Esimerkiksi katon puhdistusta ei kannata tehdä harjaamalla, jos kyseessä on herkkänahkainen huopakatto – tällöin käytetään ilmapuhallinta. Huopakatto maalataan vain kerran elinkaarensa aikana, kun taas peltikattoa on maalattava tiheimmillään 10 vuoden välein.

Sekä huopakatto, palahuopakatto, tiilikatto että peltikatto on puhdistettava puolen vuoden välein. Samalla hoidetaan rännien puhdistus. Katon säännöllinen puhdistaminen vähentää sammaleenpoistokäsittelyjen tarvetta ja estää suoja- tai maalipinnoitetta kulumasta liian nopeasti. 

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Inkoossa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Inkoolla löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme!