Kattoremontti & Kattotyöt Ikaalinen

Olitpa liikkeellä taloyhtiön asioissa tai olipa kyseessä oma kesämökki tai omakotitalo, kannattaa sen kattoremontti ja muut kattotyöt Ikaalisissa tilata Kattokorjaus-palvelulta. Meiltä sujuu yhtä hyvin niin rivitalon tiilikaton kattoremontti kuin kerrostalon peltikaton kattoikkunoiden uusiminen. Meidät tunnetaan hyvin ainutlaatuisesta huopakatto-osaamisesta. Valmiit kattoikkunat pellitetään kattopeltiseppiemme toimesta, eli toisin sanoen: saat kauttamme myös tasokkaat peltisepäntyöt.

Katon uusiminenkaan ei enää aiheuta ylimääräistä vaivaa ja stressiä. Me uusimme katot avaimet käteen -periaatteella, eli asiakkaan ei tarvitse osallistua mihinkään työvaiheeseen millään lailla. Sen jälkeen, kun olet pyytänyt meiltä tarjouksen kattosaneerauksesta tai jostain muusta kattotyöstä (vaikkapa pieneläinesteiden asentamisesta), me teemme kaiken puolestasi. Uusi katto on viimeistä huopakattonaulaa myöten oikein toteutettu, ja sillä on edessään pitkä käyttöikä. Mikäli puhumme edelleen bitumikatosta, voidaan sen odottaa kestävän peräti 40 vuotta. Saat kauttamme kaikki kattohuollot ja katonpaikkaukset, joilla katon elinkaarta pidennetään.

Ikaalisten lisäksi palvelemme sinua laadulla ja lämmöllä myös Hämeenkyrössä, Jämijärvellä, Kankaanpäässä, Parkanossa, Sastamalassa ja Ylöjärvellä. Yksityisasiakas saa kotitalousvähennystä, ja kaikki asiakkaat voivat hakea rahoitusta kauttamme.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Ikaalisissa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Ikaalisissa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Ikaalisten alueella!