Kattohuolto Ikaalinen

Kun olet teettämässä kattohuoltoa Ikaalisissa, valitse kattofirma, minkä nimi on Kattokorjaus-palvelu. Me tiedämme, miten juuri teidän rivitalonne, kerrostalonne, kesämökkinne tai omakotitalonne katto on huollettava. Osaamme tarjota juuri oikeita kattohuoltoja, joilla taloyhtiön tai yksityisasiakkaan katto saadaan kestämään tuulia ja tuiskuja, auringon porotusta, päällä kävelyä, ilmansaasteiden happamuuksia ja monia muita rasituksia. Suojaamme katon maali- tai suojapinnoitteen avulla, ja jos katto uhkaa painua notkolle liian painavan lumivaipan alle, toteutamme turvallisen lumenpudotuksen. Jos katon reunalla on jäätä, mikä meinaa pudota alas ja aiheuttaa vahinkoa, tulemme sulattamaan jäät höyrytyslaitteemme avulla. Sillä jää saadaan tuossa tuokiossa pois myös sadevesijärjestelmästä. Sadevesijärjestelmä jäätyy vähemmän todennäköisesti, kun rännit tai kattokaivot puhdistetaan kahdesti vuodessa.

Teemme katon puhdistukset ja kaikki muut kattohuollot Ikaalisten ohella myös Hämeenkyrössä, Jämijärvellä, Kankaanpäässä, Parkanossa, Sastamalassa ja Ylöjärvellä. Katon ja rännien puhdistus onkin se kaikista eniten tarvittu kattohuolto, tuleehan tiilikatto, peltikatto, huopakatto ja palahuopakatto puhdistaa kaksi kertaa vuodessa. Samalla arvioimme, tarvitaanko jotain muuta kattohuoltoa, kuten sammaleenpoistokäsittelyä. 

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Ikaalisissa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Ikaalisissa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Ikaalisten alueella!