Huopakattoremontti Ikaalinen

Huopakattoremontti Ikaalinen, katolle, josta ei saa enää ehjää pelkällä itsepintaisella paikkauksella. Vesikatto saattaa nimittäin vaurioitua pitkän kulutuksen tai vaikkapa äkillisen tapaturman seurauksena. Toisaalta katon kuntoa horjuttava vuoto saattaa saada alkunsa jostain ihan pienestäkin tiivistevuodosta. Ja kun soppaan lisätään vielä kehno yläpohjan tuuletus, ovat katastrofin ainekset kasassa.

Monesti kosteusvauriota seuraavat ensin eristeiden homehtuminen sekä puuosien laho. Ajan kuluessa pääsee usein nauttimaan vieläpä kehnolaatuisesta sisäilmasta. Pahimmillaan jopa koko rakennus saattaa ajautua täysin asuinkelvottomaan kuntoon.

Vältä pahin kutsumalla ajoissa kattopalvelumme kokeneet ammattilaiset toteuttamaan perinpohjaista huopakattoremonttia katollesi Ikaalisiin. Tiimimme uusii koko katon sen eristeitä myöten, jotta pinnan alle ei jää kytemään lisävaivoja. Homma hoituu aina aikataulussa ja laatutyönä. Ei siis ihmekään, että koko Pirkanmaa tuntee meidät laadukkaasta jäljestämme sekä asiantuntevasta otteestamme. Toiminta-alueeseemme kuuluu Ikaalisten lisäksi myös esimerkiksi Tampere, Nokia, Ylöjärvi, Orivesi ja Pirkkala. Soita siis ihmeessä pidemmänkin matkan päästä – tai vaikka saaristosta saakka!

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Ikaalisissa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Ikaalisissa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Ikaalisten alueella!

Palahuopakattoremontti Ikaalinen – katolle, joka kaipaa jo järeämpiä toimia

Palahuopakattoremontti Ikaalinen, jos katon vaurioita ei saada enää haltuun muutoin. Se, että laajalti vaurioitunutta kattoa korjataan jatkuvasti, on kuin palavan kerrostalon sammuttamista vesiämpäreillä – rapautumisprosessia voi ehkä hidastaa, mutta tuhoa ei voi välttää. Tietyissä tilanteissa on vain parempi aloittaa puhtaalta pöydältä ja uusia koko katto kerralla. Näin historiaan jäävät monet varsin ikävätkin vaivat ja usein palahuopakattoremontti jopa maksaa itsensä takaisin kertyneiden säästöjen muodossa.

Jos katon korjailusta on ehtinyt tulla jo kallis traditio, joutuu palahuopakattoremontin myötä keksimään itselleen muuta tekemistä. Pattereita voi pian kääntää pienemmälle, kun märät eristeet on vaihdettu kuiviin, eikä lämpö enää karkaakaan harakoille. Homeen katkuinen tuoksukin jää usein siinä samalla. Kattoremontti vaikuttaa monesti myös katon yleisilmeeseen varsin positiivisella tavalla – uusi väri voi tuoda kaivattua vaihtelua ja näyttävä katto jopa nostaa koko rakennuksen jälleenmyyntiarvoa asuntomarkkinoilla. Katolle voidaan samassa yhteydessä asentaa myös lukuisia kattotuotteita, jotka tekevät siitä sekä turvallisemman että käytännöllisemmän kokonaisuuden. Kaikkea sähkö ei tarvitse enää ostaa sähköfirmoilta, sillä uudet lappeille asennetut aurinkopaneelit tuottavat kesäisin mukavasti. Tuuletuskin onnistuu helposti uuden kattoikkunan kautta. Kutsu siis meidät käymään Ikaalisiin, niin katsotaan, millaisista muutoksista juuri sinun kattosi hyötyisi parhaiten.

Huopakaton uusiminen Ikaalinen, jotta koko kohde olisi suojassa tuiskulta ja tuiverrukselta

Huopakaton uusiminen Ikaalinen, on keino tarjota suojaa kosteudelta sille alttiille rakenteille. Ilmasto-olosuhteet kun ovat varsin vaihtelevia – kaikki Suomenmaan neljä vuodenaikaa saattavat esiintyä jopa yhden vuorokauden sisällä. Piiskaava tuuli, rankkasateet, raskaat lumikinokset ja porottava aurinko ovat kaikki Pohjolan asukeille arkipäivää. Ja ainoa tapa pitää ne asunnon ulkopuolella on laadukas, Suomen sääolosuhteisiin sopiva huopakatto. Jos siis vanhasta katosta ei ole enää mihinkään, kutsu meidän tiimimme paikalle uusimaan se. Homma hoituu meiltä varmoin ottein.

Toki pelkkä katon remontti ei riitä, vaan uudesta katosta on pidettävä huolta säännöllisin kattohuolloin. Huopakattoa tulee puhdistaa, uudelleen pinnoittaa ja sen kattotuotteiden kiinnitys varmistaa riittävän usein. Onneksi tiimimme hoitaa luotettavasti myös kaikenlaisten huopakattojen huoltotoimet, joiden avulla mahdolliset pinnan alla kytevät ongelmat tavataan huomata ajoissa.

Kaikki katon ongelmat eivät kuitenkaan ole huolloilla vältettävissä. Esimerkiksi myrsky saattaa kaataa pihapuun lapetta vasten. Onneksi meidän kattoremonttipalvelu taitaa myös tarvittavat myrskyvauriokorjaukset ja pian katto on taas kuin uusi! Käänny siis asiassa kuin asiassa aina meidän puoleemme Ikaalisissa!

Palahuopakaton uusiminen Ikaalinen – kattotyöt kilpailukykyiseen hintaan

Palahuopakaton uusiminen Ikaalinen, meiltä aina kilpailukykyiseen hintaan. Kun siis palahuopakatto alkaa kaivata perinpohjaista uusimista, ota yhteys tiimiimme, joka saapuu paikan päälle Ikaalisiin toteuttamaan katon kuntotarkastuskäyntiä. Meillä kaikki kattotyöt aina niistä pienistä huoltohommista alkaen hinnoitellaan nimittäin kattokohtaisesti. Tämä siis tarkoittaa, että jokaisen projektin alussa ammattilaisemme kiipeää katolle arvioimaan katon kokoa, kuntoa, muotoa sekä muita esimerkiksi materiaalin menekkiin sekä projektin kestoon liittyviä seikkoja. Asiakkaanamme et joudu maksamaan ylihintaa jokaisesta ruuvista ja mutterista tai kustantamaan mitään kattoremonttipakettia, vaan saat sen, mistä maksat.

Valitettavan moni pelkää kuitenkin kustannusten kohoavan pilviin reilusta hinnoittelupolitiikasta huolimatta ja lähtee säästömielessä kokeilemaan vaurioituneen palahuopakaton uusimista itse. Kattotyöt vaativat kuitenkin runsaasti ammattitaitoa, tietoa sekä tarkkuutta. Kokemattomille sattuu helposti virheitä – ihan pieniäkin huolimattomuusvirheitä – jotka sitten myöhemmin osoittautuvat kohtalokkaiksi koko rakennuksen kannalta. Unohda siis tikapuilla kiipeily ja kutsu meidät hätiin Ikaalisissa. Mikäli budjetin venyminen huolettaa, voit hakea asiakkaanamme rahoitusta kattotöille helposti nettisivujemme kautta. Vaikkapa suoraan kotisohvalta käsin. Tekemämme kattotyöt ovat lisäksi vieläpä kotitalousvähennyskelpoisia.

Monipuolinen huopakatto myös piharakennuksille

No, entä kenen puoleen kääntyä, kun kattoremonttia kaipaakin asuinrakennuksen sijaan jokin piharakennus? Meidän tietysti. Me korjaamme, paikkaamme, huollamme ja remontoimme kaikenlaiset huopakatot niiden iästä, muodosta, kunnosta tai käyttötarkoituksesta huolimatta. Voit siis kääntyä puoleemme niin autotallien, saunarakennusten, pihavarastojen, grillikatosten ja liitereiden kattoja koskevissa pulmatilanteissa.

Huopa on kautta historian ollut hyvin suosittu katemateriaali sen monipuolisuuden vuoksi. Huopa on hiljainen, edullinen ja pitkäikäinen materiaali, joka ei vaadi esimerkiksi tiettyä kaltevuusastetta tiilikatteen tavoin. Näin ollen siitä saa muotoiltua näyttäviä harjakattoja, satulakattoja, pulpettikattoja, tasakattoja tai vaikkapa pariisilaistyylisiä mansardikattoja. Värivaihtoehtoja riittää ja katon ylläpito on suhteellisen yksinkertaista – säännöllisillä huoltotoimilla pärjää hyvin pitkälle. Huopa kestää myös kaikenlaisia koettelemuksia, mikä tekeekin siitä niin oivallisen valinnan myös niille pihan perällä sijaitseville rakennuksille. Tee siis kaikille pihapiirisi katoille palvelus ja kutsu meidät apuun kattoasioissa Ikaalisissa!