Kattohuolto Heinola

Mietitkö, mistä tilata kattohuolto – katon huolto Heinolassa ei voisi onnistua paremmin, kuin Kattokorjaus-palvelun tekemänä! Heinolan ohella huollamme kaikki kerrostalojen, rivitalojen, kesämökkien ja omakotitalojen katot myös Asikkalassa, Hartolassa, Iitissä, Kouvolassa, Lahdessa, Mäntyharjulla, Pertunmaalla ja Sysmässä. Taloyhtiöiden ja kesämökkien katot tarvitsevat aivan yhtä säännöllistä ja asiantuntevaa huoltoa kuin omakotitalojenkin katot. Eniten tarvitaan katon puhdistusta – ei kattopesua tai sammaleenpoistoa, vaan tiilikaton, huopakaton, palahuopakaton tai peltikaton puhdistamista roskista. Roskat saa pois harjoilla tai ilmapuhaltimilla. Siisti katto kuivuu sateen jälkeen, eikä ruostu, sammaloidu, haurastu ja ala vuotaa. Katon lianhylkimiskykyä voidaan parantaa uusimalla katon pinnoite. Katon maalaus tai pinnoitus vähentää samalla katon sammaloitumista ja kulumista.

Kattokorjaus-palvelu tekee kaikkien kattojen huollot aina katon harjaamisesta kattomaalauksiin. Meihin voit luottaa myös katon kuntotarkastuksissa sekä rännien ja katon puhdistamisessa, mitkä ovat kaksi kertaa vuodessa tarvittavia kattohuoltoja. Runsaslumisina talvina saat meiltä hallitusti ja turvallisesti toteutetut lumenpudotukset. Jos katolla tai ränneissä on jäätä, poistamme sen riskittömästi käyttämällä hyväksi kuumaa vesihöyryä.

Kokeneelta kattofirmaltamme saat kaikki kattotyöt parhaalla ammattitaidolla ja osaamisella Heinolassa. Katon korjaukset, kattohuollot ja kattoremontit toteutetaan laadukkaalla palvelulla sekä avaimet käteen pakettina. Paikkaamme vuotavat katot ja korjaamme aluskatteet. Saat meiltä kattohuollot aina sadevesikourujen puhdistuksesta, lumenpudotuksiin ja sammaleentuhokäsittelyihin. Asennamme, korjaamme ja uusimme kattoturvatuotteet sekä muut kattotuotteet, kuten kattoikkunat, kattovalokuvut ja kattoluukut. Huopa- ja palahuopakattotöihin meillä on erityisen paljon kokemusta, joten jos tarpeenasi on huopakaton korjaus tai huopakattoremontti, et parempaa tekijää Heinolassa löydä.

Ota yhteyttä kaikissa kattotöissä kattopalveluumme Heinolan alueella!